Tehát irány aMOL?
Most is nézik.
A keleti parton.
Vagy alakítják.
Ők jobban látják a tankereket várakozni :-)
A Barclays Capital elemzői szerint pedig alapvető változás figyelhető meg az olaj piacán, hiszen véleményük szerint elérkezett az idő, amikor már a kínálati oldal visszahúzódása meghaladja a keresleti oldalon megfigyelhető veszteségeket. Ez azt jelenti, hogy a következő időszakban már nem a keresleti oldal lesz a középpontban, hanem a keresleti és a kínálati oldal egyensúlytalansága.
Na erre utaltam:)
Ha megnézitek 10-14 óra között tombolt a long ez Eu ker.idő amik csak néztek:)
48,5 van tér lefele, de ez nem tanács, csak szint ahogy én látom:)
Holnap a 04 hatáidő utolsó kereskedési napja, nem hiszem, hogy olyan sokan szeretnék fizikailag is ezt az olajat, ilyen áron, vagyis szerintem lesz kör lefele az eladások, zárások miatt. Légy résen és figyelj:)
legalább fél százalékot:D
na jó hagyom ezt a fórumot addig amig nem zárom le igy vagy ugy ezeket a pozikat.
zuhan az olaj. 50en már boldogan zárnám holnap az biztos:)
No ez adjon erőt.
Gyere Dunakeszire van itt paci dögivel.
Overdorse is itt van, vigyáznak is rá 1000-rel.Láttam, tényleg nagyon paci.Még szép is...
mindenki mondta, hogy 50 felett long long. na ez volt az ami végleg megerősített abban, hogy tényleg short:)
na mind1. ebben az évben ez lesz a harmadik iyen leszúró tüském. majd visszajön.
a lovi egyébként zsír:) néha szoktam menni, kicsit jobb ott a hangulatom mint itt ma:D
Nem okoskodi akarok, hiszen csak ugatom a jellefejlődést, de take a look at this
http://stooq.com/q/?s=cl.f&c=1m&t=c&a=lg&b=0
Több megközelítés létezik sztem
Ilyen ez a psicho.
Gondolom belátod, hogy giga manipula.
Tényleg TA marad, szigorúan és még abban is jócskán van kocka.
Sztem- bár nem gyakorlom- a certi fogadóiroda, akkor inkább a lovak, de ez az én véleményem, mondom nem csinálom
10 percesen szépen ékelődik remélem nem felfele indul.
stop nincs. certiben nehéz megvalósítani, gép előtt voltam, és tegnap készlet adatok nőttek, hetes ellenállások megvoltak, ezért bátrany nyitottam és este repült el az egész. ma reggel meg bejött a psziho h nem zárok ülök benne majd lefordul. aztán nem akart. jött a következő hülyeségem, higítottam. a tőke + 6% ból most tőke -20%on állok kb. az a baj amikor ilyen bukó van akkor nem zárok, hanem mérgemben lekapcsolom az egész gépet azt emelkedjen ameddig akar.
Remélem jó stoppokat raktál.
Volt az oil ma majd'53-on is.
Előzőekből következően: minden lehet, de nem most.Dolgoznak az oroszok is, meg az arabok, nekik nagyon gáz a 60 alatti ár..Most a speki lé inal a bankokba, ott kaszál, majd megint a comodity.
Addig igyál vörösbort, az hamarabb látszik, mintha olvasnál :-) ( Mondjuk 10napos, 1 hónapos oil chartokat...)
Merlot javasolt, tele antioxidánssal, lehetőleg magyart, abban kevesebb a szer-maradvány( mi ezt is - há'l Istennek ebben- túllihegjük )
Affffffrancba, ezt nem valószínű, hogy megérem.
Vigasztalásul: akik meg bírták csinálni a 147-es árat(hivatkozva a limitált készletekre) azok megcsinálták a 37-et is, hivatkozva a recesszióra, felhalmozott készletekre.
No"ezek" bármit megtesznek aktív életemben, tuti.
Asszem ebben marad a TA, óvatos lépésekkel, talán hagynak valamit keresni.Abból kell kiindulni, hogy nálunk sokkal hülyébbek is bírnak keresni a bulin!!SzvSz.