Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#10941 xyz58 Előzmény: #10937

Most is nézik.

A keleti parton.

Vagy alakítják.

Ők jobban látják a tankereket várakozni :-)

#10940 Bakiba Előzmény: #10937

A Barclays Capital elemzői szerint pedig alapvető változás figyelhető meg az olaj piacán, hiszen véleményük szerint elérkezett az idő, amikor már a kínálati oldal visszahúzódása meghaladja a keresleti oldalon megfigyelhető veszteségeket. Ez azt jelenti, hogy a következő időszakban már nem a keresleti oldal lesz a középpontban, hanem a keresleti és a kínálati oldal egyensúlytalansága.

Na erre utaltam:)

#10937 Bakiba Előzmény: #10933

Ha megnézitek 10-14 óra között tombolt a long ez Eu ker.idő amik csak néztek:)

#10926 Bakiba Előzmény: #10919

Holnap a 04 hatáidő utolsó kereskedési napja, nem hiszem, hogy olyan sokan szeretnék fizikailag is ezt az olajat, ilyen áron, vagyis szerintem lesz kör lefele az eladások, zárások miatt. Légy résen és figyelj:)

#10925 Sz.bence Előzmény: #10919

legalább fél százalékot:D

na jó hagyom ezt a fórumot addig amig nem zárom le igy vagy ugy ezeket a pozikat.

#10916 xyz58 Előzmény: #10910

No ez adjon erőt.

Gyere Dunakeszire van itt paci dögivel.

Overdorse is itt van, vigyáznak is rá 1000-rel.Láttam, tényleg nagyon paci.Még szép is...

#10905 Sz.bence Előzmény: #10901

mindenki mondta, hogy 50 felett long long. na ez volt az ami végleg megerősített abban, hogy tényleg short:)

na mind1. ebben az évben ez lesz a harmadik iyen leszúró tüském. majd visszajön.

a lovi egyébként zsír:) néha szoktam menni, kicsit jobb ott a hangulatom mint itt ma:D

#10901 xyz58 Előzmény: #10896

Ilyen ez a psicho.

Gondolom belátod, hogy giga manipula.

Tényleg TA marad, szigorúan és még abban is jócskán van kocka.

Sztem- bár nem gyakorlom- a certi fogadóiroda, akkor inkább a lovak, de ez az én véleményem, mondom nem csinálom

#10896 Sz.bence Előzmény: #10893

stop nincs. certiben nehéz megvalósítani, gép előtt voltam, és tegnap készlet adatok nőttek, hetes ellenállások megvoltak, ezért bátrany nyitottam és este repült el az egész. ma reggel meg bejött a psziho h nem zárok ülök benne majd lefordul. aztán nem akart. jött a következő hülyeségem, higítottam. a tőke + 6% ból most tőke -20%on állok kb. az a baj amikor ilyen bukó van akkor nem zárok, hanem mérgemben lekapcsolom az egész gépet azt emelkedjen ameddig akar.

#10893 xyz58 Előzmény: #10892

Remélem jó stoppokat raktál.

Volt az oil ma majd'53-on is.

Előzőekből következően: minden lehet, de nem most.Dolgoznak az oroszok is, meg az arabok, nekik nagyon gáz a 60 alatti ár..Most a speki lé inal a bankokba, ott kaszál, majd megint a comodity.

Addig igyál vörösbort, az hamarabb látszik, mintha olvasnál :-) ( Mondjuk 10napos, 1 hónapos oil chartokat...)

Merlot javasolt, tele antioxidánssal, lehetőleg magyart, abban kevesebb a szer-maradvány( mi ezt is - há'l Istennek ebben- túllihegjük )

#10890 xyz58 Előzmény: #10869

Affffffrancba, ezt nem valószínű, hogy megérem.

Vigasztalásul: akik meg bírták csinálni a 147-es árat(hivatkozva a limitált készletekre) azok megcsinálták a 37-et is, hivatkozva a recesszióra, felhalmozott készletekre.

No"ezek" bármit megtesznek aktív életemben, tuti.

Asszem ebben marad a TA, óvatos lépésekkel, talán hagynak valamit keresni.Abból kell kiindulni, hogy nálunk sokkal hülyébbek is bírnak keresni a bulin!!SzvSz.