Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#109113 holnor Előzmény: #109033

mi múltkor a Páva utcában (4-6-os Mester utca megállótól pár perc) néztük a meccset. vagyis csak néztük volna, mert technikai problémák miatt 1 percet nm közvetítettek . kis hely, 10-nél többen ne nagyon menjetek oda. a neve nm ugrik be, de van mellette egy pizzéria :)

#109051 Joello Előzmény: #109049

Azért Juhász szerintem ott van európa védőelitjében. De így igaz, amit írtál...

#109049 matgab Előzmény: #109044

Juhász és Dzsudzsák egyelőre rosszul tennék, ha a jelenleginél nevesebb csapat cserepadját koptatnák, ahelyett, hogy játszanának...

Mert azért Juhásznál egy-két sokkal jobb védőt is tud(na) igazolni a Bayern, legfeljebb odavennék "olcsó" belga tartaléknak.

Az Arsenal-ról meg nem is szólva, kit szorítana ki Dzsudzsi? Van Persie-t? Arsavin-t, vagy Fabregas-t? Még ha ugyanolyan jó focista is lenne, mint az előbbiek, akkor is ott van a marketing érték...10 millió magyar rajongó, vagy 300 millió orosz, vagy X millió spanyol, vag holland (az ő gazd-i erejükkel).

Egyelőre itt is van még fejlődnivalójuk...

#109044 Joello Előzmény: #109040

meg Juhászt a Bayern... ez a sajtó hatalma:) amikor valakinek van egy jó meccse, rögtön felröppen a nagy hír.

#109038 wizes Előzmény: #109033

Nézd meg melyik kerületekben van Digi tv - a honlapon-, és ott keress olyan vendéglőt ahun sejthető.

Nem tudom ismeritek-e ez…

#109036 wizes

Nem tudom ismeritek-e ezt a a baromi jó sport-net-tv -t:

http://www.atdhe.net/

Ezen is ott a Levszki-Debrecen, de van még rajta vagy másik 8 meccs is.

#109033 matgab Előzmény: #108689

pesten melyik Pub-ban van DigiTV?

Ez oltári szemétség, hogy nagy érdeklődésre számító eseményeket iadhatnak olyan csatornáknak , amit sehol sem lehet nézni...

Én azt mondanám, hogy tenderezzék meg most a jövő évi közvetítéseket és akkor jövő évig meg kell, hogy egyezzenek a kábelszolgáltatókkal az adók. Ha ezt nem teszik meg akkor a kiemelt események közvetítési jogát elvesztik...

Re: Debrecen

#109028 Johny King Előzmény: #109025

De szerintem, ha kimész a LOKI stadionhoz, ott közvetíteni fogják valahol!

A pálya mellett a Viktória étteremben tuti!

Kérdezz rá telefonon!!!

Re: Debrecen

#109018 akpo7 Előzmény: #109014

Ha van jo min. neted, akkor probald meg ott megkeresni, ha nem tudod nezni sehol. myp2p.eu peldaul.