Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: Gl

#108976 Ricsi Előzmény: #108974

Egyszerűen nem tudom eldönteni, adjak-e rá, és ha igen, akkor hol?

Ugye 18300 felett bull, és már ott lennénk normális KT mellett.

Gl

#108965 Waszeitung

Én már abban sem nagyon bízom hogy itt elkezdik délután adni a placcot mert 4 nap kimaradás lesz,gondolom nem egy óra alatt akarnak megszabadulni a papíroktól...

Re: Már-már bizarr a BÉT szárnyalása

#108961 kelvin Előzmény: #108953

Sziasztok!

Sztem a hati szét van shortolva nagyon, de ha nem kezdünk el esni egy rendeset szeptember közepéig, akkor én baromi nagy SC-re számítok. Többek között ezért lehet negatív a KT

#108953 BudFox Előzmény: #108851

ezzel én is igy voltam..ráadással várhattam volna zárás előttig.....

majd mostan esni fogunk...hati minuszban tartósan :DDD na ilyet se látni mindennap..lefényképezem :D

#108906 Zabás Előzmény: #108904

Legalább vannak ilyenkor a vevő oldalon! És mikor azok elkezdenek stoppolódni! Na az lesz lefele egy szép löket!

#108904 akpo7 Előzmény: #108895

OK, h. parszor elofordul ez a minuszos dolog, de ma egesz nap ez lesz?

#108895 Waszeitung Előzmény: #108882

Én nem bánnám ha így lenne mert van rövidnacim,de elég nagy esést várnak ha ennyire adják hatit,de vhogy nagyon eröltetettnek nézem ezt a mesterséges árfenntartást,magasan felülteljesítők vagyunk sztem az egész világon...

#108882 Ricsi Előzmény: #108875

Tartják a papírokat, adják a hatit. Aztán elengedik a papírokat, és kaszálnak mint állat. Utána bevásárolnak hatit, visszahúzzák az árakat, eladják 0-ban a papírokat, és felfelé is hülyére keresik magukat hatin.

Szerintem ez ennyire egyszerű.

#108880 Zabás Előzmény: #108875

Nagyon arra lobbiznak, hogy kamat csökkentés lesz hétfőn! De ha a piacokon beindul egy erősebb kori emelhetik is vissza a kamatot!

Röhej ami itthon van! Kína a pár nappal ezelőtti csúcsa óta 20%-ot esett!

#108878 Kissherceg Előzmény: #108872

nem hiszem el, hogy sc nélkül esni fogunk...

folyamatosan reflexből nyílnak a shortok, kicsi esés és repül rá egy nagyobb pakk

#108875 Waszeitung Előzmény: #108868

Én ha vmit átviszek az short lesz,de így annak sem látom értelmét,már rég beadhatták volna akármelyik nagyot,de cíbálják fel őket,kt minuszban,nem megy ez nekünk....

Gondolom nem kisbüfik által negatív a kt,és nem a kisbüfik veszik a papírokat,most akkor két szélmalom csatázik?