Egyszerűen nem tudom eldönteni, adjak-e rá, és ha igen, akkor hol?
Ugye 18300 felett bull, és már ott lennénk normális KT mellett.
Egyszerűen nem tudom eldönteni, adjak-e rá, és ha igen, akkor hol?
Ugye 18300 felett bull, és már ott lennénk normális KT mellett.
Egyenlőre jobban bírja venni mint a többiek adni,mert baxik esni :D
Azert az USA orderek bejatszhatnak barmilyen iranyban es ok meg szundiznak.
Én már abban sem nagyon bízom hogy itt elkezdik délután adni a placcot mert 4 nap kimaradás lesz,gondolom nem egy óra alatt akarnak megszabadulni a papíroktól...
Sziasztok!
Sztem a hati szét van shortolva nagyon, de ha nem kezdünk el esni egy rendeset szeptember közepéig, akkor én baromi nagy SC-re számítok. Többek között ezért lehet negatív a KT
ezzel én is igy voltam..ráadással várhattam volna zárás előttig.....
majd mostan esni fogunk...hati minuszban tartósan :DDD na ilyet se látni mindennap..lefényképezem :D
sztm is túzás..kt úgyis 400lesz, ha elkezdődik az esés...
Legalább vannak ilyenkor a vevő oldalon! És mikor azok elkezdenek stoppolódni! Na az lesz lefele egy szép löket!
OK, h. parszor elofordul ez a minuszos dolog, de ma egesz nap ez lesz?
Én nem bánnám ha így lenne mert van rövidnacim,de elég nagy esést várnak ha ennyire adják hatit,de vhogy nagyon eröltetettnek nézem ezt a mesterséges árfenntartást,magasan felülteljesítők vagyunk sztem az egész világon...
kb, de 3napja mínuszos kthoz elég sok kis kontraktus kell :)
De a nép se hülye már, nem veszik a hatit!
Tartják a papírokat, adják a hatit. Aztán elengedik a papírokat, és kaszálnak mint állat. Utána bevásárolnak hatit, visszahúzzák az árakat, eladják 0-ban a papírokat, és felfelé is hülyére keresik magukat hatin.
Szerintem ez ennyire egyszerű.
Nagyon arra lobbiznak, hogy kamat csökkentés lesz hétfőn! De ha a piacokon beindul egy erősebb kori emelhetik is vissza a kamatot!
Röhej ami itthon van! Kína a pár nappal ezelőtti csúcsa óta 20%-ot esett!
nem hiszem el, hogy sc nélkül esni fogunk...
folyamatosan reflexből nyílnak a shortok, kicsi esés és repül rá egy nagyobb pakk
Én ha vmit átviszek az short lesz,de így annak sem látom értelmét,már rég beadhatták volna akármelyik nagyot,de cíbálják fel őket,kt minuszban,nem megy ez nekünk....
Gondolom nem kisbüfik által negatív a kt,és nem a kisbüfik veszik a papírokat,most akkor két szélmalom csatázik?
Ja, hogy ne tudjál magasról ráadni. :)
megint mínuszos a KT....