Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX0912

Re: Már-már bizarr a BÉT szárnyalása

#108868 Ricsi Előzmény: #108857

Azért a nemzetközi hangulat most azt támasztja alá, hétfőig ne vigyünk át sok longot. Akkor itt délután nagy zuhé jön.

#108866 Robag Előzmény: #108857

Valóban kár, de nem tart örökké szerintem.

Meddig lehet ezt a nemzetközi hangulat ellenében csinálni?

Lehet hogy így próbálják kihúzni addig, amíg nem pattannak fel odakint.

#108857 Waszeitung Előzmény: #108851

Kár hogy Otit húzzák böcsülettel,és mindjárt rántanak Mollyn vagy Rg-n.......

#108851 Robag Előzmény: #108823

Alakul ez. Idáig jó, hogy nem dobtam el tegnap a shortom.

Legfeljebb a ráadással várhattam volna délutánig. :)

#108823 BudFox Előzmény: #108814

szerencsére a Nikkei esett éjszaka, és a futuresek is szakadnak...a tegnapi igy valóban csak a nagy esés korrigálása lehetett...ha igaz.

#108822 akpo7 Előzmény: #108814

Ha az elején nem esunk sokat es kitagulna normalisra a kt, meglehetne ez is.

#108703 kelvin Előzmény: #108688

Engem ma kicsináltak se shortom se longom.

Mindig tanul az ember újat, de látom amcsik szépen felálltak s talán napi csúcson is zárnak

Ideje átállni longra, persze nem holnap, mert pihennem kell, no trade, a mai nap idegileg megviselt, annyit bosszankodtam.

:-)

Holnap új nap

Szép estét mindenkinek

Re: Erősködött a magyar piac - Meglesz a böjtje?

#108681 Waszeitung Előzmény: #108674

Bux mostanában elég felülteljesítő,normál kt val múltkori csúcs alatt lennénk kicsivel,amcsiknak nem is kell sokat menniük és mi már új csúcsra megyünk....kicsit zavar hogy 4napos zárvatartás ellenére húznak bennünket,és ez a délutáni oil+devizák beesése is csak tréfa volt,úgy látszik esésban még mindig vételt kell keresni,áldja meg az úr a longos siserehadat :D

Re: Erősködött a magyar piac - Meglesz a böjtje?

#108674 Kissherceg Előzmény: #108672

héten emelkedés lesz amíg zárva vagyunk valószínűleg. USA marad 400as ktra visszatérünk érdekes lehet... idiótizmus

Re: nincs cím

#108670 Zabás Előzmény: #108669

USA mit csinál?? Tud valaki USául :) Valami hír amit még mi itthon nem tudunk??? Lassan visszaveszik a tegnapi napot! És persze forgalom nélkül!

#108669 BudFox Előzmény: #108660

hát ez igaz...ja köszi ám a további elemzéseket...majd találkozón megháláljuk :D

kíváncsi vagyok mit fognak mondani a legközelebbiben..már csak az esésről tudtak beszélni..viszont még minden megy fel..azért remélem bejön nekik a 16400 -as Bux

#108667 akpo7 Előzmény: #108652

Most inkabb nem kommentalom en sem, mert az duhi topik lenne. Holnap lehet, tartok egy nap szunetet, igy 5 nap alatt talan lenyugszom. Mostanaban volt 1-2 dolog, amit beneztem. 1 seggel 2 lovat nehez ulni.

Ha sokáig ilyen marad a …

#108660 Zabás

Ha sokáig ilyen marad a piac, jobban megéri alkoholistának lenni! :)

Gl

#108659 Waszeitung

Dow 9200 ellenállás ma már,kérdés meddig...és a másik nap kérdése hogy bux mi a rákra vigéckedett?