Azért a nemzetközi hangulat most azt támasztja alá, hétfőig ne vigyünk át sok longot. Akkor itt délután nagy zuhé jön.
Azért a nemzetközi hangulat most azt támasztja alá, hétfőig ne vigyünk át sok longot. Akkor itt délután nagy zuhé jön.
Valóban kár, de nem tart örökké szerintem.
Meddig lehet ezt a nemzetközi hangulat ellenében csinálni?
Lehet hogy így próbálják kihúzni addig, amíg nem pattannak fel odakint.
Kár hogy Otit húzzák böcsülettel,és mindjárt rántanak Mollyn vagy Rg-n.......
Alakul ez. Idáig jó, hogy nem dobtam el tegnap a shortom.
Legfeljebb a ráadással várhattam volna délutánig. :)
szerencsére a Nikkei esett éjszaka, és a futuresek is szakadnak...a tegnapi igy valóban csak a nagy esés korrigálása lehetett...ha igaz.
Ha az elején nem esunk sokat es kitagulna normalisra a kt, meglehetne ez is.
Hati csati:
http://kepfeltoltes.hu/090819/5172909961_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kíváncsi leszek rá! Remélem lesz alkalom a tetején ráadni!
Engem ma kicsináltak se shortom se longom.
Mindig tanul az ember újat, de látom amcsik szépen felálltak s talán napi csúcson is zárnak
Ideje átállni longra, persze nem holnap, mert pihennem kell, no trade, a mai nap idegileg megviselt, annyit bosszankodtam.
:-)
Holnap új nap
Szép estét mindenkinek
Már-már bizarr a BÉT szárnyalása
http://www.privatbankar.hu/frisshir/befektetes/mar_mar_bizarr_a_bet_szarnyalasa_77223
Lehet, holnap mikor minden megy minket adnak de izibe? Mi lesz ha mindenki esik?
Bux mostanában elég felülteljesítő,normál kt val múltkori csúcs alatt lennénk kicsivel,amcsiknak nem is kell sokat menniük és mi már új csúcsra megyünk....kicsit zavar hogy 4napos zárvatartás ellenére húznak bennünket,és ez a délutáni oil+devizák beesése is csak tréfa volt,úgy látszik esésban még mindig vételt kell keresni,áldja meg az úr a longos siserehadat :D
héten emelkedés lesz amíg zárva vagyunk valószínűleg. USA marad 400as ktra visszatérünk érdekes lehet... idiótizmus
Erősködött a magyar piac - Meglesz a böjtje?
USA mit csinál?? Tud valaki USául :) Valami hír amit még mi itthon nem tudunk??? Lassan visszaveszik a tegnapi napot! És persze forgalom nélkül!
hát ez igaz...ja köszi ám a további elemzéseket...majd találkozón megháláljuk :D
kíváncsi vagyok mit fognak mondani a legközelebbiben..már csak az esésről tudtak beszélni..viszont még minden megy fel..azért remélem bejön nekik a 16400 -as Bux
Most inkabb nem kommentalom en sem, mert az duhi topik lenne. Holnap lehet, tartok egy nap szunetet, igy 5 nap alatt talan lenyugszom. Mostanaban volt 1-2 dolog, amit beneztem. 1 seggel 2 lovat nehez ulni.
Ha sokáig ilyen marad a piac, jobban megéri alkoholistának lenni! :)
Dow 9200 ellenállás ma már,kérdés meddig...és a másik nap kérdése hogy bux mi a rákra vigéckedett?