:D:D:D:D:D
ez aranyos
igen ebben nekem is volt részem
abszolútede tudom miről beszélsz
nemcsak elvitte a vevőkör infót de még a komputeres adatbázisomba is belepiszkított
hónapokba telt mire ki tudtam bogozni a rendzergazdámmal
:-(((
nálam én vagyok a főnök is és az alkalmazott is
de már nagyon tele van a hócipőm az alkalmazottal, állandóan a tőzsdét lesi, ahelyett, hogy dolgozna :))
én ma fizettem be 12.e helyett a járulékaimat, így tudom miről beszélsz..
most már én is a magam ura vagyok
mennyei érzés
a könyvelőm azt mondta mindig, hogy az alkamazott fizetett ellenség
.........elnézést kérek, ha ezzel alkalmazotti státuszban lévőket esetleg megsérteném
majd, ha egyszer vállalkozó és munkaadó lesz meg fogja érteni miről is beszélek :D:D:D
:)
annyira nagy üzletet nem csinálunk egymásnak szerintem itt :)de rajtam nem múlik
Sziasztok.Csak egy gondolat erejére.Ha meg olyan gondolkodásu az alkalmazott,akkor azonnal saját vállalkozásba kezd a te partnereidet igénybe véve.Sajnos tudom a gyakorlatból.
Most ha hitelt jönnek hozzám kérni ezzel szerelem le őket : - Megbízol bennem ? ..akkor jó.. Adok hitelbe sütit, de elkérem a mobiltelefonodat, vagy az arany fülbevalódat...úgyis csak hétvégéig, vagy pár napig lesz itt.. mert hozod a pénzt ugye...:D
na rögtön nem kellett már hitelbe semmi :-))) szomszédba van a zálogház..beváltom jó pénzért..
viszont be kellene vezetni a stocklandyard kártyát. Erre járhatnak kedvezmény...
ez így igaz!
ezért nincs alkalmazottam :)
amit megkeresek magamnak köszönhetem, és amit kihagyok, azt is
nem..azt munka alatt :D
de azthiszem abban a 4 órában is a gép előtt ültem...mert sehova nem volt elég az idő hogy elmenjek kikapcsolódni :-DD
én is vállalkozó vagyok 24óra szabadidővel, ha akarom.
A lakások bemutatását lehet pakolgatni akkor is, ha fontos esemény van..
tőlem sosem kértek hitelt,talán mert tudják milyen vagyok:-) az ,hogy rajtam maradt a rendelés,már többször előfordult sajnos..
Az a konkurencia Teeee :DDD legközelebb erre jársz..irj egy privát üzenetet és találkozunk.
gondolom a 4 óra szabadidődben meg az árfolyamokat bámultad. :)
egy hajóban evezünk :-))
azt bírom mikor idejönnek emberek és mindenféle történeteket találnak ki hogy adjak nekik hétvégéig hitelbe süteményt :
- javítani kell a szintetizátort, és csak hétévégén lesz pénz..akkor tudok zenélni.
- hétvégén lesz a kártyámon a pénz.....(persze krapek sose dolgozott még sehol :)
- holnap jönnek megvenni az alufelniket, akkor lesz pénz..
én már senkinek sem hiszek..
hát igen amit leírsz az az igazi tulajdonosi szemlélet és ettől leszel más mint a többi
az alkamazottakkal ezt a szemléletet elég nehéz elfogadtatni és kiviteleztetni
persze tisztelet a kivételnek mert nekem is voltak kiváló alkalmazottjaim
de amint kiteszed a lábad a bótból már nem úgy mennek a dolgok (elmegy a macska, cincognak az egerek)
azt meg sokszor nehéz kivitelezni, hogy a nap minden percében jelen legyél
:D
Hát te tudod..Pest az más...
nem tudom hogy mennyit lehetne eladni..de nehéz "kenyérkereset" lesz az biztos...
Se szabadidő se semmi.
ezt figyeljétek : Júniusban összesen volt 4 óra...azaz négy óra szabadidőm..napi 10-12 óra munka, hétvégén is...
ezzel kell számolni aki magánvállalkozó lesz.