Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vállalkozás

Re: nincs cím

#106570 pruntyoke Előzmény: #106557

most már én is a magam ura vagyok

mennyei érzés

a könyvelőm azt mondta mindig, hogy az alkamazott fizetett ellenség

.........elnézést kérek, ha ezzel alkalmazotti státuszban lévőket esetleg megsérteném

majd, ha egyszer vállalkozó és munkaadó lesz meg fogja érteni miről is beszélek :D:D:D

#106569 Hathor Előzmény: #106561

:)

annyira nagy üzletet nem csinálunk egymásnak szerintem itt :)de rajtam nem múlik

#106568 Illuzio Előzmény: #106548

Sziasztok.Csak egy gondolat erejére.Ha meg olyan gondolkodásu az alkalmazott,akkor azonnal saját vállalkozásba kezd a te partnereidet igénybe véve.Sajnos tudom a gyakorlatból.

#106567 BudFox Előzmény: #106554

Most ha hitelt jönnek hozzám kérni ezzel szerelem le őket : - Megbízol bennem ? ..akkor jó.. Adok hitelbe sütit, de elkérem a mobiltelefonodat, vagy az arany fülbevalódat...úgyis csak hétvégéig, vagy pár napig lesz itt.. mert hozod a pénzt ugye...:D

na rögtön nem kellett már hitelbe semmi :-))) szomszédba van a zálogház..beváltom jó pénzért..

#106557 Hathor Előzmény: #106548

ez így igaz!

ezért nincs alkalmazottam :)

amit megkeresek magamnak köszönhetem, és amit kihagyok, azt is

#106556 BudFox Előzmény: #106552

nem..azt munka alatt :D

de azthiszem abban a 4 órában is a gép előtt ültem...mert sehova nem volt elég az idő hogy elmenjek kikapcsolódni :-DD

#106555 Hathor Előzmény: #106545

én is vállalkozó vagyok 24óra szabadidővel, ha akarom.

A lakások bemutatását lehet pakolgatni akkor is, ha fontos esemény van..

#106554 Kriszti@n Előzmény: #106551

tőlem sosem kértek hitelt,talán mert tudják milyen vagyok:-) az ,hogy rajtam maradt a rendelés,már többször előfordult sajnos..

#106553 BudFox Előzmény: #106516

Az a konkurencia Teeee :DDD legközelebb erre jársz..irj egy privát üzenetet és találkozunk.

#106551 BudFox Előzmény: #106537

egy hajóban evezünk :-))

azt bírom mikor idejönnek emberek és mindenféle történeteket találnak ki hogy adjak nekik hétvégéig hitelbe süteményt :

- javítani kell a szintetizátort, és csak hétévégén lesz pénz..akkor tudok zenélni.

- hétvégén lesz a kártyámon a pénz.....(persze krapek sose dolgozott még sehol :)

- holnap jönnek megvenni az alufelniket, akkor lesz pénz..

én már senkinek sem hiszek..

#106548 pruntyoke Előzmény: #106536

hát igen amit leírsz az az igazi tulajdonosi szemlélet és ettől leszel más mint a többi

az alkamazottakkal ezt a szemléletet elég nehéz elfogadtatni és kiviteleztetni

persze tisztelet a kivételnek mert nekem is voltak kiváló alkalmazottjaim

de amint kiteszed a lábad a bótból már nem úgy mennek a dolgok (elmegy a macska, cincognak az egerek)

azt meg sokszor nehéz kivitelezni, hogy a nap minden percében jelen legyél

:D

#106545 BudFox Előzmény: #106536

Hát te tudod..Pest az más...

nem tudom hogy mennyit lehetne eladni..de nehéz "kenyérkereset" lesz az biztos...

Se szabadidő se semmi.

ezt figyeljétek : Júniusban összesen volt 4 óra...azaz négy óra szabadidőm..napi 10-12 óra munka, hétvégén is...

ezzel kell számolni aki magánvállalkozó lesz.

#106537 Kriszti@n Előzmény: #106521

a helyzet hasonló..én is így gondolkozom,mert már én is jártam így párszor...mondjuk nálam a romák az egyik legjobb vevők(lagzi ,keresztelő,születésnap stb) na meg a közismert család:-)

#106536 Hathor Előzmény: #106526

én pékséget keresnék forgalmazáshoz.

A kerületünkben van a szt józsef kenyér.. józsi talán ismeri, mert itt lakik

az elég jól le lett telítve a kerületben és nagyon szereti mki.. 200Ft/kg..

cukor árú..

Mi is álmodozunk egy jó kis pékségről a közelben, ahol szép és finom péksütit tudnánk venni.

Egyébként minegy mit csinálsz, csak legyen kitartásod, szeresd, amit csinálsz, frissíts a dolgokon, fogd meg a vevőket valami kedvességgel. Szeressenek hozzád járni, mert nem egy tucat üzlet vagy a többi közül.