majdnem jó.
De én a mélyfagyasztott termékekben gondolkodnék (lásd fornetti).
Házhoz szállítva vagy elvihetően.
Reggel bedobod a sutőbe és azt reggelizi a család...
majdnem jó.
De én a mélyfagyasztott termékekben gondolkodnék (lásd fornetti).
Házhoz szállítva vagy elvihetően.
Reggel bedobod a sutőbe és azt reggelizi a család...
"Répcelakon a főút mellett vagyunk"
Legalább olcsó a szóda.
Pékség ? Áhhh...felejtsd el....annyi energiát kell beletenni hogy nemigaz...multikban megveszik az olcsó pékárút az emberek..haverom is szenved a pékségével...
Landra újság a pékek cukrászok havi szakmai lapja...tele van eladó pékségekkel...haldoklik a szakma..
Éjjeli műszakban ki lenne ott az üzemben ? mert ha nem vagy ott ellpoják a fél boltot :-((
gondolom nem akarsz éjjel állandóan ott lenni...vagy áttérsz az ausztrál tőzsdére :D
ha meg üzletvezetőt veszel fel, nem tudod kigazdálkodni..
nehéz üzem hidd el..
Hitelbe te ugye nem adsz senkinek semmit ?
Itt a válság miatt én már bevezettem hogy extra tortákat előre kell fizetni a megrendeléskor...
pl. az ilyen emeletes tortákat, figurás tortákat...mert egyre gyakrabban fordult elő hogy nem jöttek érte...
Ha kerek tortáért nem jönnek az nem gáz, mert felszeletelem, de extra tortával mit csináljak ? csak rumos golyó lehet belőle..ha begyúrom :D
Igy is van egypár ember aki tartozik még..nem nagy összegekkel,, csak ilyen 500-1000 forintokkal..
Józsitól előre bocsánatot kérek...de itt romák megcsinálták már hogy kértek fagyikat, egész családnak..és utána mondja hogy nincsen pénz nála majd holnap hozza...azóta se láttuk...szóval nagyon nehéz a mi szakmánk is..
ugyanezen én is. Ausztria lásd Anker..csak helyet nem találtam még hozzá.nem benzinkutas minőség...
én meg godolkodtam tuti pékség létrehozásán. Több pékség előtt láttam kígyózó sorokat, akik várják a friss termékeket, de ehhez kell egy nagyon jó gyártó és jó áron kellene adni.
Igazi illatos, ropogós friss termékekkel, kulturált környezetben értékesíteni..
hozzá reggeliző sarok, kávé, tej, szendvics, üditő..
Elég sokat jártam mostanában sárváron és van egy fagyizó a templom mellett a szökőkúttal szemben, arra gondoltam talán ez lehet az.
Én meg gyártok ilyen csomagolt linzereket, habkarikát, zserbót..stb...
ezeket szeretném nagy tételben külföldre exportálni...már megcsináltattuk a dobozokat a címketervet, bevizsgáltattuk, de még semmi nem jött vissza belőle. és már egy rakás pénzt megint beletettünk...
most ez a mozgó bolt...remélem ez egyből hozza a nyereséget. de sok munka lesz vele még.
ez jól hangzik!!
szeretem az egyedi dolgokat.
Én ingatlanforgalmazás.. adás-vétel, közvetítés cégen belül.
1998ban kezdtem, akkor még nem voltunk sokan.
Szerintem az ingatlan biznisz jól hoz, ha csinálja az ember. Én itt szarakodom a BÉT mellett, így most nem fényes az idei évem. Napi 16órás tőzsdei figyelem mellett nehéz ingatlanozni.
Minden időszak kihasználható az ingatlan minden területen. adás, vétel, közvetítés, bérbeadás, kereső ügyfelek kiszolgálása, eladó ügyfelek kiszolgálása.
Lakás, ház, telek, üzlethelység, iroda, ipari ingatlan, szuterén, projekt, beruházás, hasznosítás.
Korlátlan lehetőség van benne, csak tudni kell élni vele.
Sajnos rászántam egy évet itt a tanulásra, de mivel még nem nyertem az árfolyamokon, így nagy buktát könyvelek el az életben.
Bízom a jobb piaci meglátásomban, higgadt kiszámíthatóbb piacban.
hát igen, ezt mind végigéltem
sok macera volt vele, sok adó, meg mi egyébb
de hála égnek már a múlté
az ingatlant amibe a vállalkozásom volt azt visszabérli
egyenlőre a volt cégem új tulaja
de mint említettem a szerencse is mellém állt :-) (végre egyszer az életben)
Miért, te hova valósi vagy ?
Répcelakon a főút mellett vagyunk 86-os út.
Sárváron a Papközben..
nem ilyen egyszerű.. ingatlanok..mit kezdesz velük .adó brutál kérdés stb...
szín tiszta elhatározás kérdése
nekem egy picit azért szerencsém volt mert jött egy vevő aki
a saját piaci részesedése végett vásárolt ki
nem bánom egy cseppet sem
ha nem jött volna a vevő akkor viszont bezártam volna
az elhatározásom akkor szikla szilárd volt - mármint, hogy abba kell hagyni
:-)
a kávé businessem kiépítésre vár..szerintem jó pénz ,ha érdekel beszélhetnánk róla.most tartok a kizárólagosság aláírásánál..minden megyében szükségem lesz 1 emberre..
más téren nekem is hasonló gondolataim vannak,de nem egyszerű abbahagyni sem..
na jó..ha már ilyen dolgokról beszélünk mi is az az ip cím tiltó program?:-)
Ez pontosan így van.
Én is abba hagyom, semmi forgalom, elég volt.....