Lyoness is az akkor?
Egyébkkét, hogy bfektetésnek adták el az a tré, mert használná a kártyát a nép, akkor lenne forgalom.
Lyoness is az akkor?
Egyébkkét, hogy bfektetésnek adták el az a tré, mert használná a kártyát a nép, akkor lenne forgalom.
dehogynem draga..:)
pilotajatek fogalma, magyar -amerikai vasarloi szokasok, magyar hozzááállás...:)
köszi, prüntyi semmi kokrétumot nem mondtál, azért voltak fenntartásaim.
ui:
....es szerintem mi tudjuk a legjobban hogy "ingyen penz " nincs. A tozsden se. Sot a verbeli tozsdesek tudjak ezt csak igazan.
Az, hogy ez a ceg csak nalunk Magyaroroszagon jelent meg, es a magyarok még elhiszik hogy van ingyen penz, ami kifejezetten az o zsebukbe vandorol, sajnos mutatja a munkahoz valo hozzaaallasunkat.
Na de ez mar filozofalas, latszik hogy nincs irany a devizapiacon....:)
ezt írtam én is,ezzel teljesen egyetértek.de ameddig szar van veréb is:-)
arrol nem beszelve hogy a vilagtol elrugaszkodott otlet az egesz, ha szuksegem van egy vasalodeszkara, akor nem fogom a netet bujni, 2 oran at, hogy melyik bolt tagja ennek, ahol olcsobb, (illetve penzt meg nem latok, csak kuponokat), igaz az a bolt kint van Piripocson, es tobbe kerul a benzin es az ido es az energia, inkabb lemegyek a sarki vegyesbe es megveszem....
szoval szerintem a mi vasarlasi szokasaink nem ilyenek, az amcsi haziasszonyok a kupongyujtogetok......
(arrol nem beszelve ez a ceg mar egy -ket eve mukodik, es ha a kisemberhez most jut el ez a pioltajatek, akkor tozsdei kifejezessel elve ez mar a haziaszony-taxisofor szakasz.....penz ebbol nem lat..)
érdekes, ezt a pilótajáték témát már a #9. hsz-ben megemlítettem :))
addig lesz növekedés, amíg lesznek újabb beszervezhető balekok
belekukkantottam a "partner cégek" listájába is, jó része gittegylet színvonalú bolt, gondolom ettől várják sorsuk jobbra fordulását, számukra ez amolyan marketing lehetőség
Hercegünknek magyarázhatsz
kicsit fafejű (bocsi Hercegem)
engem lehurrogott mikor mertem mondani tegnap hogy piramis, de nevezhetjük pilótának is
mindig a lugújabb belépők pénzét veszik el a régebbi tagok
ahoz, hogy idővel pénzt vegyél ki ahoz be is kell tolni az elején
és minden egyes embert akit magad alá szervezel annk is be kell tolnia a lóvét
mi ez ha nem piramis (pilóta)??
:-)
ujabb pilotajatek, ennyi, tavol tartom magam minden MLMtol.
(ismeros probalt agressziven beszervezni)
vasarlasi szokasaim se olyanok hogy "kolts, fogyasszal, fogyasszal,",mint az amcsiknak, hanem ha csak egyvalami kell azt veszemmeg, nem plazazok.
kivancsisagkepp (mivel a legfobb erv az volt, hogy magyar cegek is vannak benne) egyik boltban megkerdeztem (aki a honlap szerint tagja volt ennek ) hogy akor itt most hogy lesz olcsobb, azt se tudta mirol beszelek...
pilotajatek fogalma: tenyleges szolgalatas vagy aru elleneben levo penzmozgas.
vagyis itt a foglalokbol (vagyis az el nem koltott penzbol) osztanak vissza, szoval jol csomagolt pilotajatek.
arrol nem beszelve hogy a ceg valami delaware-i offshore, szinten a honlapjukon van.
persze a magyarok mindennek bedolnek...
nahh.. sokat vagy otthon, szigetekre ruccansz, összevisza repülsz, veled nem lehet kalkulálni... :D:D berakatom neked a N-joyt :D
Ezt tettem, megnyitottam néhány oldalt, hogy mi van a környékemen, amit használok, de sajnos nem találtam semmit. Győrben valaki nekiállhatna még szervezni. Ez nem én leszek, még mielőtt céloznál rá =)
természetesen tiszta sor. Ez arra van, hogy betedd azt a lét,amit vásárolni szándékozol és ebben költsd el. Ez az alapfeltevés, ebből kell kiindulni. Ez lehet étterem, cukrászda bármi, nekem szerencsém van, és idén biztos vagyok benne, hogy sok lét vertem el adott helyeken.
Egyébként véleményem szerint szkeptikusság indokolt, de megnézi az ember, hogy lakhelyén mik,kik vannak bent elgondolkozhat talán, ha meg nincs, behozza :). Ingyen van....
jó, persze, máshol is így kezdik, hogy van aki havi 2 millát keres. Persze, ezt el is hiszem, az viszont tuti, hogy nem én leszek az.
Mondom, ha lenne a környékemen, vagy a szokásos vásárló helyeim között olyan hely, ahova érvényes, akkor elgondolkodnék rajta. Így viszont számomra egyelőre nincs értelme.
Beszervezni nem akarok, vásárláshoz meg nekem nem jó.
A rendszerben neked két féle elkölthető pénzed van. Van kedvezmény számlád, amit csak a rendszeren belül költhetsz és van olyan, amit azon kívül is. A rendszerven sztm nagyon angy a felgyülemlett elköltendő össszeg. Tudomásom szerint júlibna ml mercis és accordot vettek a jutalék számlából, mert azt máshol nem tudja elkölteni az illető. Tehát összetettebb a dolog, csak nem néznek utána, hanem előítélet és attitűdök alapjn mondanak véleményt.
Ez megint egy népszerű téma, kb mint a vallás topik.
Ilyen MLM cuccokkal már mindenkit megkerestek asszem. Amway, Oriflame, Avon stb. Szerintem már mindenkit elhívtak legalább 5-ször ilyen szeánszokra.
Amit én látok, hogy a különbség azok az MLM cégek, és ez a mostnai a Sciennet között, az az, hogy a Sciennetnek már nincs is saját terméke, hanem más termékeire kér kedvezményt, hogy aki kártyával rendelkezik, az kedvezményt kap a beszervezett üzletekben.
Ezt józan ésszel átgondolva én azt látom, hogy van pozitív és negatív oldala is.
Krisztiánnak igaza van abban, hogy mondjuk autóvásárlásnál rosszabb alkupozícióból indulunk. Utazási irodánál is igaz lehet ez, vagy szervízben is.
Értékesebb termékek, gépek vásárlásánál meg az e-bay-t nem fogja egyetlen ilyen hálózat se megverni.
Viszont az előnye az, amit herceg is ír. Ha már eleve ott vásárolsz napi szinten háztartási alapanyagokat, kellékeket, ahova ez a kedvezmény is szól, akkor talán megéri belépni.
Én ég az életben nem vásároltam Coop-ban, de ha az lenne a sarkon Smarket helyett, akkor lehet, hogy elgondolkodnék. A nagy tételeket ugyse ott veszem, a hirtelen szükségleteket meg úgyis ott veszem, akár van rá kedvezmény, akár nincs. Akkor már miért ne legyen?
Ennek megvan az az oldala is, hogy a herceg által emlegetett Smart kártyára is hasonlóképpen kap kedvezményt az ember. Na ja, csak én sose tankolok Shell-nél, mert drága, ezért aztán Smart kártyára sincs szükségem. McDonalds-ba se járok sűrűn =)
Szóval kiszűrve a lényeget, nagy pénzeket nem fog senki spórolni, aki csak vásárlásra akarja használni, max az esti sör árából kap a sarki boltban pár%-ot. Mivel úgy tudom ingyen van, akinek Coop a sarki bolt, annak megéri. Autókereskedések, meg egyéb nagyobb értékű árukat, szolgáltatásokat kezelő cégeknél pedig úgyse kapunk nagyobb kedvezményt, mint amit egyébként ki tudunk alkudni kártya nélkül. Max leveszi a vállunkról az alkudozás terhét egy kis felárért.
Mindenki eldöntheti maga, hogy neki megéri-e ha csak vásárolni akar vele.
A beszervezés, meg személy szerint megint nem az én műfajom, ez is mindenkinek az egyénisége szerint eldöntendő hogy tud-e ilyennel foglalkozni, vagy se. Ha a válasz igen, akkor siessen, mert lassan késő lesz.
Kb ez az én véleményem. Megpróbáltam objektív maradni.
értem annak a felépítését, szoszo. Úgy gondolom,hogy lassan 400.000es csoporthoz lehet beregisztrálni komolyabb cégeket is, mármint ez a potenciál cégek számára érdekes lehet szvsz. Mg kell találni a módját Én azt mondom.
Na meg az első regisztráltak között van. Ami tudod hogy nagyon sokat számít, ha érted a "Jog-fa" felépítését
Mert ő 0-24 ig ezt erőltette, na meg szerencséje volt mert az elején nem szervezett ő sok embert, csak abban voltak olyanok akik előkapták a kis füzetüket benne több százas vállakozói, céges kapcsolatokkal.. Azok meg nyomták bele a nagy lóvét mint állat.