Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kezdők topikja!

Re: Sziasztok:)

#15824 Ozzy_ Előzmény: #15793

Szerintem ha shortolni akarsz. akkor bux0912, vagy otp0906. Simán shortolható és valszeg júniusig mindkettő beesik, legalább egyszer.

#15793 kelvin Előzmény: #15772

ok köszi, kíváncsi vagyok!

De szerintem ne shortold, épp emelkedő trendben van, majd ha végleg töri, ne kereskedj trenddel szemben mert akkor csak a remény marad a még realizált bukó nélkül.

Bár a short hosszútávon nem rossz az tuti, de nem mindegy hogy honnan 2000-től vagy esetleg 3000-től

#15782 csapa Előzmény: #15745

Határidőn túl is lehet egyéni részvényt is shortolni (OTP-t biztosan!!). Be kell menni az Erstéhez és határidős ügyletekre kell szerződést kötni. Egyébként minden igaz amit leírtál, de ha az OTP Shortodat nem akarod zárni és át akarod vinni , felhívod a cég egyik brókerét még 16:00 elött és átköti neked határidős OTP-re! A Díjakat majd elmondja, nem vészes egyáltalán.

#15772 Lovax Előzmény: #15745

Köszi, ersténé vagyok, short és befhitel szerződésem van, használom is több-kevesebb sikerrel :) Persze a tőkeáttétet kerülöm és igyekszem diverzifikálni...

Csak most, hogy OTP esélyes egy lefele korrekcióra, de napon belül a kis forgalommal bármi lehet, gondoltam egy jó lehetőség lenne napon túl shortolni.

Ezek szerint felejtős de azért utánajárok ersténél és megírom a hallottakat.

#15745 kelvin Előzmény: #15737

szerintem nem igaz

egyedi részvényt nem tudsz shortolni, csak kiemelt ügyfélként (kb 100 milla felett)

De ha mégis lehet tachnikailag úgy néz ki, hogy kapsz kölcsön a brókercégtől részvényt, majd shortzáráskor visszaveszed, a különbséget meg megkapod.

Kell hozzá befektetési hitel szerződés a portfolios-nál. Kamat évi 20%, ha napon belül shortolsz akkor "ingyenes". Szerződéskötéstől számított 3-4 nap az átfutási idő, utána tudsz csak shortolni.

Szerintem érdemesebb inkább certifikátozni, és dax-ot shortolni, ha annyira akarsz.

Persze nem most, majd ha eljön az ideje.

Ebben Sz.Bence a szakértő ő követi folyamatosan.

#15737 Lovax Előzmény: #15623

Köszi csapa, most hogy megláttam a topikot, van. :)

Úgy hallottam már lehet Ersténél napon túl shortolni az OTP-t.

- Tud erről valaki többet?

- külön szerződés kell hozzá?

- technikai kivitelezése hogy történik?

- ez vajon a portfolio online ügyfelekre is vonatkozik? Ha rosszul gondolom azt is az erste üzemelteti.

Sziasztok:)

#11763 Ricsi

Régóta olvaslak benneteket és a portfóliót is. Oda, a színvonal miatt nem volt kedvem regisztrálni, ide megtettem. Nem vagyok profi, csak tanulgatom a dolgokat.

Re: Help

#10982 Amatoregy Előzmény: #10467

Nem tart sokáig. Ha kijelölöd az összes filét (vagy konyvtárat már nem emlékszem) akkor egy mozdulattal beolvassa a hónapot.

Help

#10462 Atesz11

Feltelepítettem az 5.00-s AmiBrokert.

Ezen oldal útmutatása alapján ( http://www.elemzeskozpont.hu/content/amibroker-utmutato ) meg akartam nézni az OTP sok éves chartját.De mégsem hozta be,pedig úgy csináltam,ahogy levan írva ott a menete.Valaki világosítson fel légyszíves,hogy mi lehet a gond!Előre is köszönöm.

Crack-elt a progi,mentés működik.

Re: Short átkötése

#6198 Amatoregy Előzmény: #5658

de azt is mondta, hogy ilyen szinten bevásárol és évekig feléje se néz...

Mondjuk inkább ez a szint működhet így mint a 6000.

#5869 Kissherceg Előzmény: #5673

a tömés szó jelntése: ami otpben zajlik éppen lassan másfél órája.

#5658 Hathor Előzmény: #5645

krisztián zárta a shortokat 1430-on.

szerintem kiszállt a játékból, mert az 50% nyereség elveszett és a tőke is fogyott.

Nekem már már február elején azt mondta, hogy márc.01-től befejezi, sajnos nem hagyta abba, akkor