Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#103666 Moneyworld Előzmény: #93812

no olajnál elfogyott a lendület. de valyon meddig korrigál???

meg emellett engem a földgáz is nagyon érdekel, abszolút minimum közelében van az árfolyam, és némi együttmozgás van az olaj, és gáz között, mivan, ha innen 10%-ot esik az olaj? akkor a földgáz ingyé lesz???

#101079 kratya Előzmény: #100719

Most gondolkodnék egy longon 70,50-60 között, 70,15 körüli stoppal, és 71,83 körüli céllal.

Meglátjuk le jön-e értem

Ez meg mi volt? Mire fel…

#100445 El Kebir

Ez meg mi volt? Mire fel ment fel hirtelen, ha visszament le?

#95806 lackok Előzmény: #95755

Ezt meg mi lelte? Csinált egy súlypont emelkedési tesztet?

Nem azért , hogy bánnám - 63,5 -től van Longom - csak megugrott megint.

#95755 Dr. ursi Előzmény: #95464

az oké, azért esett.

hogy háborodnának meg.

hát spade érzésem szerint idén lesz is egy kiadós hurrikán ... már a nevét is tudom talán :o)

lehet hogy megveszem ezt a 70-es szintet, de még valahogy nincs meg a teljesen kialakult jövőképem úgy fél évre előre :o) ebben az instrumentumban.

#95464 Spade Előzmény: #95217

baba, az olaj azért mozgott mert az EIA készlet 5.1 millio barellel nőtt a várt 1.3 csökkenés helyett asszem kedd volt a napja, ez már az oklahomai leszállítást jelenti, azaz a finomítók előtti hely, magyarul tehát azt jelenti hogy a finomítók nem veszik át a remélt ütemben a nyersolajat, valszeg lényegesen kevesebb benzin fogyott mint várták, a népek amcsiknál nem jönnek-mennek annyira manapság.....azután meg belongolták a hedgerek megint a Zolajat gondolom várnak egy kiadós hurrrrrrikánra :)

70

#95420 Bakiba

Hááát érdekes lesz a jövőhét, át kell néznem a dolgokat mert ez így ........:))

#95292 Bakiba Előzmény: #95282

Szeretek pörögni, de akkor csak arra tudok koncentrálni, amiben pörgök, most a napfényes Ibér tengerpartot választottam:))

Neked is jó hétvégét:))

#95282 Dr. ursi Előzmény: #95252

azt hittem te ilyen fordulgatós vagy, hogy szinten adok, szinten veszek.

de oksa értem akkor most ibériában vagy.

én lemaradtam a vételről :o) lehet egy jóidőre lemaradtam.

szasz és szép hétvégét !

#95252 Bakiba Előzmény: #95217

Nem hiszem, hogy ezt egy halandó letudja, nemhogy egy Bakiba:))

Most a Spanyoloknál vagyok érdekelt, az se semmi:))

A zárót várom ahogy irtam mert az lesz nekem az érdekes:))

#94893 Dr. ursi Előzmény: #94885

an benne mozgás amá igaz :o)

66,66-n vettem volna ma, de már túl sok pozi lenne, bárzárogattam is ezt-azt, így inkább egyelőre kimaradok, esetleg hétvégéree lehet hogy bevállalok egy longot, de csak ha lecsapják nekem,ahol állok :o)

meg most leköt otika :o) parádés szereplése.

#94885 Bakiba Előzmény: #94866

Részemről 63.75-ig gondoltam a lefelét, na azon áthúzták, felfele 66.4 volt a cél na azon is túlhúzták, de ezt már írtam, a 68.24 volt az inditó nálam a hét mozgásaira az úgy körci bejött, szóval van egy 1-1.2$-os eltérés az értékeimben, hála a volának, de szépen lekeresksdhető volt idáig:))

Este azért kiváncsi vagyok mi lesz, mert bevallom kicsit necces a forradalmi álmom, de nem reménytelen:))