ő írta be két részletben. Én csak összeraktam..
OTP totyikban senkit se érdekelt. Ott profik vannak tudod...
ő írta be két részletben. Én csak összeraktam..
OTP totyikban senkit se érdekelt. Ott profik vannak tudod...
köszönöm, már néhányszor elolvastam :)
Jók ezek a gondolatok, csak az embernek sokszor saját maga felett kell győzni :)
Gyakorlom az önuralmat szorgalmasan :)
Elvégre a tőzsdének jellemformáló szerepe is van :) igaz??
A negatívval ne is foglalkozzak :D Ezek Lip kartás saját gondolatai vagy őt is csak megörvendeztették vele?
Minden tiszteletem azé aki ezt így megfogalmazta és eszerint kereskedik...köszönöm én is,bár nem nekem szólt! :D
mára írd csak a pozikat. Hol vennél és hol adnál el. Majd rágd a kefét, hogy miről maradtál volna le és mennyit nyerhettél volna.
Vagy csak írj fel néhány szinten és hagyd a fenébe a bámulást.
Majd egy hét után vesd össze az eredményt..
Ezt meg olvasd el. 164.392 hozzászólás.
http://forum.portfolio.hu/topic.php?t=5224&from=164400#1146384
"amióta nem bámulom egész nap a monitort és nem akarok minden nap megfogni minden pozit, kvesebb a bukó "
Ezt fel kellene írnom ide magam elé szemmagasságban a falra, aztán a monitor helyett ezt nézegetni :))
Leírnád akkor, hogy hogyan kereskedsz? Meghatározod a beszállót-kiszállót és vársz?
egyetértek.
tegnap előtt akartam venni záróban (615) hogy majd másnap kidobom. Elaludtam a zárót. Tegnap beraktam egy vásárlást (mivel nem voltam biztos az irányban) 10630 körül. Teljesült. Ment még lejjeb is ott is voltn 1-2 konti.
De nem tudok egésznap monitort bámulni, mert dolgozni is kell (hála a jó istennek..:-) ).
Ha van munkád nem megy az alj és tető vadászat. Ép néztem egy hónapja kb 12030 körül volt a hati. Az 13 % különbség. Az éveleji 14100-at ne is emlegessem...
:))
én sem idegeskedem mostanában
volt ez a pozi már kajak bukóban, amikor lerántották a buxot
kiültem
a maradék otpmet már nehezebb lesz kiülni de megpróbálom
amióta nem bámulom egész nap a monitort és nem akarok minden nap megfogni minden pozit, kvesebb a bukó
jó hogy az utolsó órát nem láttam. Igy nem idegeskedem a 630-as longom miatt.
jobb lett volna 900-on kitenni, túlzottan bíztam a hurrá optimizmusban
ez van
amíg ez pusztulat feeling rajta van az ország megítélésén, nem lesz itt semmi
Ha 230ról lett volna akkor én is szabadulnék tőle :D
Nem akarom elkiabálni és le is kopogom (kippkopp),de nem nagyon volt idáig korrekció,ha vége volt az esés egy részének akkor inkább kicsi sáv...nem eshetünk egy gázon nullára,remélem :D
én meg kivágtam a 230-ról valókat záróban
egyre csak szűkülünk, kezdem elveszteni a bizalmamat az emlekedésben
9 után megyek azzal nem ártok senkinek :D
nehogy elmenj ma edzeni :D megkereslek :))
Átviszem holnapra,kell az adrenalin az edzéshez :D
Nyugtával dícsérd a napot,akkor jár a dícséret ha jól is zárok..... :D
gratula jól elkaptad :)
10450 fele akartam zárni, de a 100ks bácsi elémállt :)