Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: ?

#10247 Amatoregy Előzmény: #10240

ő írta be két részletben. Én csak összeraktam..

OTP totyikban senkit se érdekelt. Ott profik vannak tudod...

#10242 Rowan Előzmény: #10199

köszönöm, már néhányszor elolvastam :)

Jók ezek a gondolatok, csak az embernek sokszor saját maga felett kell győzni :)

Gyakorlom az önuralmat szorgalmasan :)

Elvégre a tőzsdének jellemformáló szerepe is van :) igaz??

#10240 Waszeitung Előzmény: #10221

A negatívval ne is foglalkozzak :D Ezek Lip kartás saját gondolatai vagy őt is csak megörvendeztették vele?

#10215 Waszeitung Előzmény: #10199

Minden tiszteletem azé aki ezt így megfogalmazta és eszerint kereskedik...köszönöm én is,bár nem nekem szólt! :D

#10197 Rowan Előzmény: #10168

"amióta nem bámulom egész nap a monitort és nem akarok minden nap megfogni minden pozit, kvesebb a bukó "

Ezt fel kellene írnom ide magam elé szemmagasságban a falra, aztán a monitor helyett ezt nézegetni :))

Leírnád akkor, hogy hogyan kereskedsz? Meghatározod a beszállót-kiszállót és vársz?

#10196 Amatoregy Előzmény: #10168

egyetértek.

tegnap előtt akartam venni záróban (615) hogy majd másnap kidobom. Elaludtam a zárót. Tegnap beraktam egy vásárlást (mivel nem voltam biztos az irányban) 10630 körül. Teljesült. Ment még lejjeb is ott is voltn 1-2 konti.

De nem tudok egésznap monitort bámulni, mert dolgozni is kell (hála a jó istennek..:-) ).

Ha van munkád nem megy az alj és tető vadászat. Ép néztem egy hónapja kb 12030 körül volt a hati. Az 13 % különbség. Az éveleji 14100-at ne is emlegessem...

#10168 _pda_ Előzmény: #10109

:))

én sem idegeskedem mostanában

volt ez a pozi már kajak bukóban, amikor lerántották a buxot

kiültem

a maradék otpmet már nehezebb lesz kiülni de megpróbálom

amióta nem bámulom egész nap a monitort és nem akarok minden nap megfogni minden pozit, kvesebb a bukó

#10034 _pda_ Előzmény: #10024

jobb lett volna 900-on kitenni, túlzottan bíztam a hurrá optimizmusban

ez van

amíg ez pusztulat feeling rajta van az ország megítélésén, nem lesz itt semmi

#10024 Waszeitung Előzmény: #10019

Ha 230ról lett volna akkor én is szabadulnék tőle :D

Nem akarom elkiabálni és le is kopogom (kippkopp),de nem nagyon volt idáig korrekció,ha vége volt az esés egy részének akkor inkább kicsi sáv...nem eshetünk egy gázon nullára,remélem :D

#10019 _pda_ Előzmény: #9960

én meg kivágtam a 230-ról valókat záróban

egyre csak szűkülünk, kezdem elveszteni a bizalmamat az emlekedésben