egy floridai főorvos üzenetei
matgab Előzmény: #1502447én azt gondolom továbbra is, hogy az egész covid egy hatalmas politikai erő által támogatott hisztéria.
Kínában fejlesztették ki , amerikai megrendelésre. Aztán kiszabadult, vagy épp rászabadították a Földre. Aminek hatására lehetett kísérletezni azzal, hogy az emberi szabadságjogokat mennyire lehet megnyirbálni, mit lehet lenyomni az emberek torkán. Azért hogy ennek az egész projektnek amerikai szinten a költségei megtérüljenek, vagy még profitábilis is legyen, ráerőltették a világra ezeket a korántsem kidolgozott hatású mRNS alapú vakcinákat.
Arról nem is beszélve, hogy vagy a vakcinának vagy a covidnak biztos , hogy van az emberi élet minőségére ható hosszú távú (rontó) hatása.
Aztán , hogy ezt az egész covidot valóban mire akarják használni, hogy a globális szaporulatot akarják vele csökkenteni, vagy az emberek életét lerövidíteni (hogy a nyugati egyre öregedő társadalmak ne roppanjanak össze gazdaságilag) , vagy egyszerűen csak az egészségipar profitját akarják vele hosszú távon bebiztosítani, vagy csak a politikusok akartak egy jó nagy korrupciót lebonyolítani (bár ez inkább mellékág) azt nem tudom.
De hogy ez az egész nem az emberiségre vagy az egyes emberek életének javítására lett létrehozva, abban biztos vagyok.
Már csak azon is látni hogy milyen szintű agresszióval kényszerítették az embereket ezen vakcinák beadatására, milyen mennyiségű hazugságot zúdítottak ránk, milyen szinten próbálták lejáratni azokat az erőket, akik egyáltalán kérdéseket tettek fel a covid dogmák során, vagy akik bizonyos ellentmondásokra hívták fel a figyelmet- szóval látszik, hogy itt valami nagyon nagy erővel rendelkező erő próbálta ezt a vackot az egész emberiségre rátolni erőszakkal.
És az is érdekes, hogy abban a pillanatban, ahogy Putyin megtámadta Ukrajnát, akkor hirtelen egy pillanat alatt véget értek ezek az erőszakos vakcina terrorhoz kapcsolódó rendeletek. Pedig 2022 tavaszán már azokat kezdték bevezetni, hogy aki nem oltatja be magát, az nem mehetett dolgozni bizonyos állásokban! Aztán az egészet elengedték hirtelen és lett belőle akármi is? Semmi az ég világon, csak most már Ukrajnára fókuszál ugyanez az erő.