Regisztráció Elfelejtett jelszó

prfeco es a coronavirus

hogyanisvanezigy!!!

#857122 prfecó Előzmény: #857117

hmmmm................általad is ismert Lilia és Detti is Mr. Longnak nevezett:-)))))

hogyanisvanezigy!!!

#857115 prfecó Előzmény: #857113

szóval szigoruan szvsz , most már a robotok kereskednek a nagyok közül. Na de ki és hogyan programozza a robotokat.? Túllépve a megszokott pánikólos eladások és azt követő likvidálások után, feltűnhet.

Nagy pályás alapok , óriás brókercégek , giga befektetők beprogramoznak és talán azonosan? és egyik nap döntenek magyar piacon , mi fáj jobban.

Mindenki happy jöjjön a eladás jelzés a robotnak és likvidáljuk a longosokat.

Pánik van , először adjunk mi is , majd rántsuk fel a piacot , hadd hulljon a shortos csapat.


Persze ez is egy összeesküvés elmélet a sok közül , és még több összeesküvés is lehet , de a magyar kisbefektetők mindig szívnak és külföldről fújják a passzát szelek , de a különféle magyar alapok máris 20-30-40 % veszteséget hoztak össze közel egy hónap alatt( elégett közel 100 milliárd forint ) azért érdemes lehajolni mindenkinek.

Mellékesen tegnap már eladtam összes 26 k kivételével összes longomat , maradékot ma , és 50 k short.( lehet követni Zsiday blogjában)

Mindenkinek jó kötéseket és gazdagságot

hogyanisvanezigy!!!

#857113 prfecó

lassan 15 éve nyomom , hol rosszul , hol jobban a tőzsdét.barátaim , csak a shortnak neveznek , megszólitásom Veermedve.

Coronavirus előtt már shortban voltam és nagyon tetszett a cca 6000 pont esés. Ami utána jött /jön / és jőni fog az már más tészta.

BUX közel 10 milliárd forinttal oda teszik ahova akarják. Bepánikolt mindenki , adott észnél , és még adott , és jött a naked short és még zuhan.

Semmi változásnem történik és közel 3000 pont felrántás ,, aztán 1400 pont esés , ismét 1500 pont long.

bux ellentlétesen megy Dow és Dax szemben, sőt önjáró