Regisztráció Elfelejtett jelszó

Microsoft

"Nem túl jó hírek jöttek…

#775968 Koffein

"Nem túl jó hírek jöttek a Windows 10-ről, a Microsoft ugyanis bejelentette, hogy nem fogják elérni 2-3 éven belül az 1 milliárdos célkitűzést a havi felhasználóknál. Ennek főleg az lehet az oka, hogy a mobilos egység nem szerepel jól, és nem mutat túl nagy erőfeszítéseket ezen a területen a cég."

Re: nincs cím

#772894 Fornit Előzmény: #772888

MSFT helyett valakik az MCFT-t verték be :)

Ja, nem most olvasom ott valami 27%-os speciális osztalékot fizettek ki...

Re: nincs cím

#772888 Kissherceg Előzmény: #769797

lnkd száguld, MS esik

and LinkedIn Corporation (NYSE: LNKD) on Monday announced they have entered into a definitive agreement under which Microsoft will acquire LinkedIn for $196 per share in an all-cash transaction valued at $26.2 billion, inclusive of LinkedIn’s net cash. LinkedIn will retain its distinct brand, culture and independence. Jeff Weiner will remain CEO of LinkedIn, reporting to Satya Nadella, CEO of Microsoft. Reid Hoffman, chairman of the board, co-founder and controlling shareholder of LinkedIn, and Weiner both fully support this transaction. The transaction is expected to close this calendar year.

LinkedIn is the world’s largest and most valuable professional network and continues to build a strong and growing business. Over the past year, the company has launched a new version of its mobile ​app that has led to increased member engagement; enhanced the LinkedIn newsfeed to deliver better business insights; acquired a leading online learning platform called Lynda.com to enter a new market; and rolled out a new version of its Recruiter product to its enterprise customers. These innovations have resulted in increased membership, engagement and financial results, specifically:

19 percent growth year over year (YOY) to more than 433 million members worldwide

9 percent growth YOY to more than 105 million unique visiting members per month

49 percent growth YOY to 60 percent mobile usage

34 percent growth YOY to more than 45 billion quarterly member page views

101 percent growth YOY to more than 7 million active job listings

Re: nincs cím

#769797 Koffein Előzmény: #769792

használom, nekem bevált... habár sok adatot továbbít a microsoft fele, így ha valakinek üldözési mániája van, annak nem ajánlott... :) mivel semmi olyat nem használok, ami miatt félnivalóm volna, így nekem tök mindegy. a gyorsaság meg kárpótolja ezt a tényt :)

Segédkezne a Microsoft a…

#765924 Koffein

Segédkezne a Microsoft a Yahoo esetleges eladásában vagy feldarabolásában - írja a Reuters. A hírek szerint a Microsoft vezetői tárgyalásokat folytatnak a Yahoo potenciális befektetőivel, mégpedig a tranzakció finanszírozásában nyújtana segítséget a szoftvercég. A tárgyalások egyelőre még nagyon korai fázisban járnak.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/a_microsoft_segedkezne_a_yahoo_szetdarabolasaban.5.229304.html