Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyar Egészségügyi rendszer

Re: house

#776421 Ibiza

a keletiek komplexen az emberre koncentrálva nézik a bajt, a nyugatiak csak a bajt látják..az ember csak fityeg rajta..

Én abban hiszek minden embernek van egy energiamezője..ebből ad ebből dolgozik..és ide tárolja azt amit kap... ha lemerül akkor megbetegszik vagy meghal.

Ha valakinek sok az energiája és keveset használ belőle az is pont olyan gond mintha nem töltekeznél fel..

Az emberben 3 dolog áramlik az energia a vér és a nyirokrendszer.. ezeket kell karbantartani..

Én hiszek az ösztönkúrában..azt eszem iszom amit kívánok.. széteszem magam a magyar gyümölcsökkel zöldségekkel..szerencsére a ribizlitől a körtéig mindent szeretek..

Figyelni kell az embernek saját magát..mi hogy hat rád..mivel töltheted fel magad..mi ad energiát...néha sokat kell dolgozni..nulla közelébe merítem magam.. de tudom mivel töltekezem.. alkotás..esztétika..család..a kedvesed..a szeretet...a természet..sex.

Sztem érdemes a bevitt anyagokra is figyelni.. főleg a magnéziumra..és a felszívódását segítő B6 és egyebek..

A magnézium beállítja a vérnyomást lazítja az izmokat..segíti a szivet.

Az embernek van egy ritmusa..aki megteheti ez alapján éljen..ki későnkelő..azt nem szabad korai kelésre kényszeríteni..de fordítva sem..nálunk a cégnél mindenki úgy dolgozik ahogy akar.. egyik kollégám márf4kor kel..horgászik egy órát.. f6kor bent van.. 6kor kezd dolgozni..kettőkor már megy a Dunára horgászni...de 20kor már alszik.. A másik kollégám 11re jár.. este 7ig ott van..


Re: house

#776420 Ibiza

nem tudom de plázába nem mennék.. sóház utcában a nagycsarnoknál van egy jó csapat.. ott van egy nagyon jó thai étterem, sztem az a legjobb és pont vele szemben.. ott va a Váci utca..mindjárt az eleján van pár..kicsi hangulatos helyek.


Re: house

#776417 Ibiza

Csak ajánlom havi 1 alkalom thai masszázs..

ne induljon meg a fantáziád..igazi tradícionális thai masszázs..legalább 90 perces full body..

csak pár tipp..

- sok helyen csak a szexre mennek felejtsd el..

- köszönj a csajoknak szavadííííí kááá.. ha megköszönöd akkor kopkun kááá..ha nem értik menekülj ki.

- ne a legjobb csajt válaszd..a 35-50 közöttiek a legjobbak.. erős inas kezekkel..kérdezd meg honnan jött mert sok közöttük a vietnámi..azok csak dögönyöznek..semmi tudás.

- ne mondj neki semmit a problémádról.. ha ért hozzá meg fogja találni..elmegy..majd vissza-visszatér a problémás helyre..

- ne nyafogj.. ha erősen csinálják az a jó..ha nyafogsz visszavesz..

Épp ma voltam..és hónapok óta nem..sok volt a dolog... a hátamon megtalálta a letapadásokat..meg a nyakamnál a merevséget.. többször mondta ohhh ohhh..és nem azért mert kicsusszant az ordas ,)

A thai masszázs nem csak az izmokra koncentrál.. idegpályákat nyirokrendszert is ismerik..ezeket dolgozzák át..


Re: nincs cím

#729917 Pyxis Előzmény: #727419

Nem teljesen ide való, de akinek van tapasztalata masszázsfotellel kapcsolatban írja meg bátran.Szeretnék vásárolni egy megbízható darabot.

Re: nincs cím

#726524 Kissherceg Előzmény: #725347

Szabó Gábornak sportbalesetben sérült meg a válla, a szombathelyi Markusovszky kórházban meg is műtötték. Mikor felébredt vette észre, hogy nem a sérült, hanem az egészséges vállát operálták meg, rögtön szólt is az orvosoknak, akik elnézést kértek. A férfi ügyvédje szerint érthetetlen, hogy miért szegecselték meg az ép vállát Gábornak. (Nyugat.hu)