Re: nincs cím
pepe01 Előzmény: #442391Szia
Továbbra is azt látom, hogy ez 1 szuper beszálló volt 5500-nál! Ez nem mond ellent a Te állításodnak sem, miszerint továbbra sincs fordulós jel.
Azért azt látni kell, hogy 1 hét alatt akár 3X is lehetett adni 5950-en, aki megelégszik ennyi idő alatt 8% (mínusz broki díj) haszonnal, az egy nagyon jó hozam/kockázatú befektetést választott.
Ahogy a topikomban is írtam, már nem akarok mindenkit meggyőzni, talán veled még próbálkozom:D
Szuper dolog a Technikai elemzés, de egy ilyen illikvid mid cap esetén sokszor kevés. Ugyan ez igaz önmagában a fundára is.
A jó funda (ökölszabály) közép és hosszú távon biztosan megmutatkozik az árfolyamban.
Ahogyan már többször leírtam egy stabil tulajdonosi háttérrel rendelkező cég esetén, mikor látszólag "túlságosan leverik" az árfolyamot, ideális esetben fibo-ról fordulva néhány nagyobb kötés (átkötés) mellett meg van az esélye a fordulatnak.
Természetesen a stop kötelező.
Hogy miért vagyok ilyen magabiztos?
Nézd meg miért kampányoltam a Zwack mellett, miért találtam el tickre a fordulót és miért tudtam kiszállni a lokális csúcstól 2%-on belül (az utolsó pakkommal).
Természetesen nem bíztatok senkit a logikai sorom lekereskedésére, mondjuk úgy hangosan gondolkodom és leírtam mi alapján szálltam be a tőkém nagy %-ával.