Regisztráció Elfelejtett jelszó

előválasztás

matgab Előzmény: #878196

Másik oldalról meg ilyen üzeneteket küldenek az iskolákból:
"Kedves Mindenki!

Szeretnélek benneteket tájékoztatni, hogy a mostani /2021.09.29. 17 óra 30 perc/ állapot szerint minden iskolában nagyon keserves az októberi étkezések befizetése.

Kérem a segítségeteket abban, hogy – név nélkül – tájékoztassátok a tanulókat, szülőket, hogy aki nem fizette/fizeti be holnap reggel 9 óráig az elmaradt számlát, annak október 1-ére, péntekre nem rendelek étkezést.

Nem tud most senki arra számítani, hogy „biztosan jut a gyerekének”, mert olyan nagy arányú a nemfizetés. Van olyan intézmény, ahol kb. 300 gyerekből 90 gyereknek nem érkezett be a befizetése.

Tudom, hogy az iskolakezdés nagy terhet ró a szülőkre, de azt nem tudhatom, hogy szándékosan nem fizet, mert nem szeretné, hogy a gyereke étkezzen, vagy problémái vannak, vagy egyszerűen csak elfelejtette. Ennyi adag rendelését senki nem vállalja be.

Tájékoztatlak benneteket, hogy több fizetési emlékeztető, illetve felszólítás ment ki a szülő által megadott email címre, tehát nem lehet még arra sem hivatkozni, hogy nem tudott róla.

Segítségeteket köszönöm."

Pedig budai iskoláról van szó...