Regisztráció Elfelejtett jelszó

előválasztás

matgab Előzmény: #878192

Tetszik nem tetszik az emberek nagy része jobban él. Az utcákon már olyan mennyiségű luxus autó megy, hogy az elképesztő. Hogy honnan lett ennyi embernek ennyi pénze (vagy hitele?), azt nem tudom. Vállalkozók, kripto őrültek, tőzsdei befektetések, ingatlan, dorgfutárok? Nem tudom. De bazzeg a takarítónő szem lesütés nélkül kért el 10 óra munkáért 40.000 forintot. Az 20 nap meló esetén nettó 800e ft!! (és onnan indult , hogy 20-at kér alapra, de megnézni, hogy mennyi ablak stb stb- úgy lett 40. De volt aki úgy kezdte, hogy 70-100 között indul, aztán majd meglátja!

És akkor az még "csak" egy rosszul fizetett takarítói munka , kivitelezők manapság, ha egy kalapácsot fel kell emelni, az már 50.000.

Múltkor a céghez kijött egy zárszerelő, WD40-et belefújt a zárba 3 mp alatt, azt mondta, hogy akkor 25e Ft!!

Pályakeződk -gazdasági vonalon nettó 300 alatt már szinte nincsenek. Nettó 400-450-et akarnak kapni azok is , akiknek 3-4 év tapasztalata van.

Szóval amikor ilyen anyagi progresszió van, akkor nem fog senki sem tüntékizni, sőt jön az SZJA visszatérítés meg a 13. havi nyugdíj. Bohóckodhat ez a hiteltelen ellenzék, de újabb 2/3 fog jönni.

Nekem egyetlen hiteles párt a Polgári Válasz - ennek a vezetője szavazott a 13. havi nyugdíjra nemmel, mondván , hogy az amúgy sem fenntartható helyzetet súlyosbítja csak.