jön a pusztulat
Koffein Előzmény: #867487gondolom erre a kérdésre gondolsz itt #867748 :)
egyet tudok érteni a leírtakkal, hogy ha az ember nem tesz semmit, akkor majd a föld fog előbb utóbb tenni valami.
itt van a szigetszentmiklósi olajos sztori, aki beleöntötte, gondolom azért tette, mert nem szerette volna a saját portáját teleszemetelni, de az már belefér neki, hogy a környezetet károsítsa..
még kisebbe, sétálsz az utcán, tele van szeméttel, eldobott üvegek, műanyag, pzs, stb, ezeket az egyén, akár el is vihette volna a szemetesig, de nem, ahol kifogyott kidobja.
és az autózást nem is említem... a fapados járatokkal mi van? vagy az aliexpressről megrendelt 2$-os telefontokkal? mekkora a lábnyoma annak a 1-2$os szarnak? spóroltál 10$árt de a lábnyomod lehet 100$-t is kitesz...
minden, mindennel összefügg...
én személyszerint Musk marsos akcióját elitélem, mert nem a marsot kéne kolonízálni, hanem a földet kéne rendbe rakni és azon dolgozni, hogy az unokáink ne dögöljenek bele a légszennyezettségbe, tudjanak tonhalat enni, lássák a bálnákat, oroszlánokat, orrszarvúakat, elefántokat, gorillákat, de ahogy haladunk nagyon úgy néz ki, hogy nem ez lesz...
talán, talán, ha lesz unoka és megkérdi, hogy nagyapa, miért nem tettél ez ellen? talán, azt fogjuk válaszolni, hogy vártam a szomszédra és ez lett belőle, vagy talán azt, hogy én szelektíven gyűjtöttem, de ez nem volt elég, a többség magasról leszarta... tehát igen, talán a "géprombolóknak" volt igaza...