Regisztráció Elfelejtett jelszó

srv

wisvik Előzmény: #852016

1. Ezt mostmár én sem igazán értem. A tranzakció lezárásával szerintem nem lesz többé olyan, hogy Systems kft., se olyan, hogy Esmédia nyrt, hanem csak olyan, hogy Delta nyrt. ami mindkettőnek a jogutódja. Tehát ha valami most akár az Est akár a Systems birtokában van, azt a Delta nyrt. megörökli. Ha tehát a Systems birtokában van most (fű alatt) egy 95M db Est rv-re vonatkozó követelés, akkor a tranzakció után ez a 95M db már a Delta nyrt rv-ire vonatkozó követelés lesz, ami, mivel közben a Systems is megszűnt és beolvadt a Delta nyrt-be, ha allokálásra kerül, akkor az srv-vé változik. Én jelenleg így látom, de lehet, hogy valamit nem jól értek.

2. Ha az 1. pont fennállhat, akkor a nagybefolyás megszerezhető pusztán a Holding eluralásával is, ahogy azt alább kiszámolgattuk, mert az srv nem szavaz.

A fenti pontok alapján mindegy lenne a lock up mert a cég nyilván nem akarná a piacra önteni az srv-it, hiszen épp az volt a cél ezzel a trükkel, hogy akvizícióra használja fel őket (és mellesleg ne kelljen kötelező vételit tenni).

3. Az első pontban leírtak alapján nem értem mért ne válna srv-vé a szóban forgó mennyiség ha a Sytems lenne jelenleg a követelés birtokosa és a tranzakció után hívná le az új papírokat.

Dióslaki ügyben passz :-) ...