Regisztráció Elfelejtett jelszó

srv

stuck_at_177 Előzmény: #852013

1. Ezt most én nem értem. Elvileg a cégek tulajdonosi láncolata úgy fog kinézni, hogy a system kft. esztike/delta nyrt. 100%-os tulajdonába kerül, és a holding zrt. lesz esztike meghatározó részvényese. Srv-t ebben a láncolatban csak esztike/delta nyrt. tud végrehajtani, de nála jelenleg nem állnak fenn a feltételek.

2. Ha hiszünk a több lépcsős verzióban, akkor legalább 2 meghatározó tulaj kell. Az egyik jönne az 1. nyomda és a jelenlegi stróman pakkjain keresztül, a másik a 2. nyomdán, holding zrt. felvásárlásával.

A lock up trükkös, több szempontból is. Egyrészt fogalmunk sincs, mi a megsértésének a szankciója, másrészt pedig adható alóla felmentés, ami annak a beismerése lenne, h ordas nagyot hazudtak mind a tökeemelők listájával, mind a lock uppal. :)

3. Anyacég-leánycég viszonyában a befolyást össze kell számolni. Ha a system kapná a papírokat, az nem minősülne srv-nek, de befolyás szempontjából ugyanazok a korlátok vonatkoznának rá, mint esztikére.Szóval egyszerűbb strómanozni. Szvsz. :)

Dióslakit vajon ki fizeti?