Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

tozsdenyul Előzmény: #846341

persze hogy nem esik szét, hiszen az is egy müködö demokrácia...


(Egy borzalmas liberális demokráciában vannak ellensúlyok, ellenörzö szervek, akiknek a feladata, hogy az egyébként is transzparens ágazatokat mélységeiben áttekintse, leásson oda amit az "emberek" "nem fognak fel" és/vagy a kormány titkolna, és az emberek számára érthetö formában elérhetövé tegye a mélyebb dolgokat. Olyan formában ahol az emberek hozzá is jutnak- pl köztájékoztatás. Ilyesmi tényleg létezik a világban, nem ufóról beszélek, elég volna csak a codász magyar párhuzamos valóság határait átlépni)

Csak lábjegyzetként :)


Elmélkedjetek nyugodtan kis malackák, beszélgessetek a témáról az apparatcsikokkal, kíváncsiak rá, meg is fontolják, érdekli öket a sorsotok, hiszen nem mindegy nekik se hogy mikor vágnak le, jó lesz :))

Ha mégsem, akkor is vigasztaljon hogy mindig van rosszabb, oszt nem estek szét még bangladesben sem.



Az megvan, hogy itt a fórumon a mélységekbe beleásva a kínai codálatosz konfucianista eü követendö példaként szerepelt az állampárt felé ajánlva?

<facepalm>


Aki nem tanul a saját hibáiból, máséból sem, meg semmiböl sem, az így járt.

Teccettek volna legalább egy illiberális csodát megtekinteni, mielött megszavazzák.

(Ez a kiirtandó magyar körnek szól. Akik ki fognak irtani egyes magyar populációkat, azok alaposan tanulmányozták az illiberalizmust, és mondák, hogy ez jó lesz. Nekünk. )