Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Láma Előzmény: #846315

"Azért az, hogy az egészségügyben ez a helyzet van ami, az nagyrészt leginkább az orvos báróknak köszönhető.

Nincs az a mennyiségű pénz amit ne lopnának el."

A manyupot, ltp-t, Kishantost néhány nap alatt be lehetett szántani, helyét sóval behinteni. Nemtom érted-e mire gondolok?

"Szóval sikerült az orvos társadalomnak olyan szintre süllyeszteni az eü-t , hogy lassan amondó lennék, hogy engedjük el az állami egészségügyet. Privatizálják az egészet, legyen valós verseny, komoly hatósági szabályozás mellett "

Tényleg? Csak nem attól vált jó ötletté a privatizálás, mert most a lölö privatizálhat?

"De ez egy vicc, hogy drágán kiképzi az állam az adófizetők pénzén az orvosokat, akik aztán vagy elhagyják az országot, vagy nem szolgáltatnak, vagy kilopják a magánellátásukon keresztül a golyót a szemünkből!"

Vaze. Botlábú focistákat képzünk állami pénzből, akik aztán milliókat keresnek teljesen hivatalosan, itthon is. Ha meg akad köztük egy, akit megvesz valaki és az állami pénzből szerzett tudását külföldön kamatoztatja, akkor melldöngetés, öröm bódottág. Nem kéne kipróbálni, elmegy-e az orvos, ha 2-3-milla fizetést kap itthon hivatalosan, mint a botlábú? Mennyi az orvosin fél év? ha jól emlékszem 1,3 milla. Mennyit fizet a botlábú, a képzésért a csuti akadémián fél évre? Van-e neki röghöz kötés, mint az orvosnak? Védhetetlen kérdések ezek.

"Az is elképesztő, hogy a legtöbb (főleg szakorvosoknál tapasztaltam) orvos, ha reggel 8-tól van rendelési ideje, akkor

jó esetben reggel 8.45-kor érkezik a rendelőjébe , utána még 15 percig elkávéznak elröhögcsélnek az asszisztenssel és csak utána kezdi meg a rendelést."

Ilyenbe már én is belefutottam, aztán elmesélték az okát. Az orvos a lakhelye szerinti kórházban (Bp)lehúzza az első műszakját, aztán elmegy Kecskemétre éjszakai ügyeletbe, reggel hatig, majd 1/2 8-kor kezdi a szakrendelést nálunk, az éjszakai ügyeletétől 80 km-re levő szakrendelésen. Lehet választani. Vagy ő, vagy bezár a szakrendelés. Egy egyszerű ultrahangra kaptam beutalót, hónap elején. Kérem az időpontot. Mondják, a hónap már betelt. Jó. Akkor adjon a köv. hónapra. Azt nem lehet, mert nincs megnyitva, de menjek köv. hónap ötödikén, mert akkor nyitja a köv. hónapot. Ha akkor jövök van esélyem, hogy abban a hónapban kapok időpontot. Nemtom érted-e? Időpontot ad, hogy mikor kérhetek időpontot. Az urológus hetente egyszer jön felénk. De, akkor végez az előző helyen, mikor 50 km-el arrébb kezdenie kéne nálunk a szakrendelést. Negyed óránként kapják a betegek az időpontot. Ennek megfelelő számú beteget ellát, 2-3 óra csúszással. A beteg odamegy du 4-re, az időpontjára. Az orvos megérkezik 6-kor. Addig ott ülsz, mert nem tudni mikor jön meg adott napon éppen. A képlet egyszerű. Vagy ő, vagy nincs más. Télen még csak-csak, de nyáron? Órákat izzadsz és úgy jutsz be az orvoshoz, mert nincs légkondi a várókban. A stadionok füvét meg fűtik. A vajdát meg akasztani kéne, stadionostól, kisvasutastól, makovec kazánházastól, úgy ahogy van. Oszt jó napot. De majd jön lölö és privatizál. Mert ő ahhoz is ért. Hisz 15 év csúszással már te is amondó vagy, hogy kell a privatizálás. Lesz öröm bódottág. Ez konkrétan szervezett népirtás, amit itt egészségügy címszóval művelnek. Miközben senkivel nem kell egyeztetni. 2/3.
Miközben mindig más a hibás. Soros, orvos, migráns, civil, Brüsszel. Ja meg a Gyurcsány.