Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #846312

Azért az, hogy az egészségügyben ez a helyzet van ami, az nagyrészt leginkább az orvos báróknak köszönhető.

Nincs az a mennyiségű pénz amit ne lopnának el.

Az egészségügyben a mai napig nem volt rendszerváltás.

Van egy orvos rokonom vidéki kórházban. Azt mondta, hogy nettó 1 millióért semelyik orvos nem dolgozik. De mondom, hogy ezt hogy, hivatalosan sehol nem keresnek ennyit az orvosok...?!

Erre azt mondta : "megoldják okosban".

Szóval igen. Nagyon sok nővér, ápoló, mentős meg rezidens nyomorog kvázi éhbéren. A Rózsadomb és a 12. kerület meg tele van orvosok lakásaival, házaival villáival.

Sőt, kifejezetten érdekük az, hogy az állami rendszer szarul működjön, mert annál könnyebb nekik a magánrendelőikbe orvosokat felvenni és annál könnyebb odaterelni a lakosságot is.

Magánban meg a probléma mentes szülés 800k. Plusz a vizsgálatok.

Rokonság másik része kórházak részére szállít be. Azt mondták, hogy sajnos most már vége az arany időknek, de a központosítás előtt elég volt bratyizini a helyi beszerzővel, vinni neki néhány üveg jobb bort és mindjárt jöttek a megrendelések 2-5-szörös árakon...

Most már központosítva van, nem olyan egyszerű vidékről a tűz közelébe kerülni, lejjebb kellett menni az árakkal.

Az a baj, hogy a kórházak eü intézmények élére nem lehet orvosi tudás nélküli managereket odaültetni, mert megeszik reggelire. De ha meg valaki orvos és sikerült hosszú évek könyöklése után a felső vezetésbe kerülnie, utána már bolond lenne leállítani azt a korrupciót, amiből már ő is profitál.

Szóval sikerült az orvos társadalomnak olyan szintre süllyeszteni az eü-t , hogy lassan amondó lennék, hogy engedjük el az állami egészségügyet. Privatizálják az egészet, legyen valós verseny, komoly hatósági szabályozás mellett és persze azokat a járulékokat, amiket eddig levontak a munkáltatóktól azonnal vigyék le nullára és építsék be a fizetésekbe. Aztán azok akik megtehetik, hogy támogatják idős szüleik ellátását, azok szülei túl fogják élni meg a gazdag nyugdíjasok, a csóró kisnyugdíjasok meg a rendszerváltás áldozatai lesznek. Ha ezt nem csinálják meg, akkor meg az egész magyar társadalom fog vesztes lenni. Ez egy háború a korrupció ellen és háborút nem lehet áldozatok nélkül megvívni.

De ez egy vicc, hogy drágán kiképzi az állam az adófizetők pénzén az orvosokat, akik aztán vagy elhagyják az országot, vagy nem szolgáltatnak, vagy kilopják a magánellátásukon keresztül a golyót a szemünkből!

Az is elképesztő, hogy a legtöbb (főleg szakorvosoknál tapasztaltam) orvos, ha reggel 8-tól van rendelési ideje, akkor

jó esetben reggel 8.45-kor érkezik a rendelőjébe , utána még 15 percig elkávéznak elröhögcsélnek az asszisztenssel és csak utána kezdi meg a rendelést.