Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

Láma Előzmény: #844245

"Azért vezették be devizahitelt, hogy a cégek vagy egyéni vállalkozók egyenesbe felvehessék a deviza hiteleket, ne terhelje ezt a bankok konverziós költsége oda-vissza."
Teljesen mindegy, mi volt a szándéka. Hozott egy törvényt. EEEqrta. Mert lehetőséget adott a lakosságnak devizában eladósodni. De a Gyurcsány a hibás, mert nem javította ki. Fasza. Ha akkor letiltják, abban a hangulatban az "occo" hitelt, akkor a vajda azért gyújtatta volna föl Pestet. Van kalapja, nincs kalapja mindegy. A völgyhíd detto. Ha törlik, vagy módosítják a törvényt, akkor meg az lett volna a baj, hogy szétvernek mindent amit a fidesz alkotott. Az egésznek az a tanulsága, hogy kalap szar az egypártrendszer. Akárki csinálja.
Apropó szar törvény. Ilyen az ltp. törvénymódosítás is. Kapkodtak, eqrták. De nem számít, mi van a törvényben, az államkincstár annak megfelelően alkalmazza, hogy mi volt a jogalkotó szándéka. Eszem megáll. Cigányország.
Bővebben: Lejártak az előző szerződésem, 18. januárban kötöttem négy újat. Nem látom előre, mennyit tudok lakáscélra elkölteni, ezért kisebb összeggel szoktam kezdeni és ahogy kristályosodik a dolog, a futamidő közben emelem a havi betétet. Jött a törvénymódosítás. Megnéztem letiltották-e benne a betét emelését is. Hála isten nem. Ok, most februárban mentem betétet emelni. Mondják nem lehet, mert módosult az ltp törvény. Jó. Tudom, de ez a része nem módosult. Hát ő nem tudja, nekik megtiltották a módosítást.
Azóta levelezek a panaszkezelési főosztállyal. Leírom nekik, hogy a törvény továbbra sem tiltja a betét emelését, csak a futamidő hosszabbítását. Sőt a törvényben kiemelik, hogy a futamidő hosszabbításán kívül, a törvénymódosítás az élő szerződéseket nem érinti. Szerződésemben viszont benne van, hogy emelhetek. Erre a válasz: Hiába emelném meg a betétet, mert az államkincstár álláspontja, hogy nem fog rá állami támogatást adni, mert a jogalkotó SZÁNDÉKA az volt, hogy nem akarnak több támogatást ltp-re kifizetni. Mi van? Alkotnak egy törvényt, eeqrják, de sebaj, úgy alkalmazzák, mintha olyan lenne, mint a szándék? Lehetne ilyen eset a osztrákoknál? Lófaszt mama. Bukna az egész kormány. De agyhalottaknak jó ez így. Ja és az indoklás is ilyen frappáns. Az államkincstár szerint a betét emelése OLYAN, MINT HA futamidőt növelnék.
Ja, olyan. Az építési szabályzatban nálunk az ereszmagasság nem lehet 4,3 méternél magasabb. Ezért nem engednének építeni 4,3 méternél se hosszab, se szélesebb házat, mert az olyan, mintha oldalra lenne magasabb. Eszem megáll.