Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

re

Ibiza Előzmény: #844188

áá sztem nem vagy te ilyen szimpla.

Kicsit emlékezni kellene..

Igen fidesz vezette be a devizahitelt de nem a chf hitelt. Azért vezették be devizahitelt, hogy a cégek vagy egyéni vállalkozók egyenesbe felvehessék a deviza hiteleket, ne terhelje ezt a bankok konverziós költsége oda-vissza.

akkor defláció volt Japánban és nagyon olcsó japán jen hitelt lehetett felvenni volt erről egy államközi megállapodás is.

de szerintem tudod te a liberálbolsevikok nyomták a lakosságnak a nem chf alapú chf hitelt.. nemzetközi lehúzás volt mert nem csak nálunk hanem az összes volt szoci országban próbálták bevezetni.. nálunk volt a legsikeresebb..

Ennek is megvan az alapja mert a hozzád hasonlóak akik már mindent tudnak..felvették a 4-6%os chf hitelt.. felét eltapsolták a felét berakták Questor kötvénybe ahol dupla kamatot igértek.. ezek a csókák meg chf-re játszottak tétre befutóra..az smb mozgását játszották meg.. egyszer csak nem jött össze.. borult a bili.. a nagyon dörzsölt "befektetők" pedig szaladtak a zorbánhoz rinyálni..aggya vissza a pénzüket..amikor kerestek akkor nem szaladtak adózni.. most ezek az okosok tiltakoznak a kilakoltatások ellen..ez mi? jelzálogot vettek fel nem fizet és nyafog ha elveszik a jelzálog tárgyát.. a bank nem puszira adta.

A világ legfontosabb hitele a jelzálog hitel.. egy nagyértékű holt tőkéből lehet működő tőkét varázsolni.. ennek a legfontosabb eleme az elsétálás joga..amikor a fedezet csak a jelzálog tárgya.. de ezek a siró rívó nyomorultak akiknek nem szálltak le a golyói..ezek miatt erre esély sincs...ezek soha nem fognak felelősséget vállalni vagy felnőttként gondolkodni.

Képtalálat a következőre: „chf lakossági hitel”