Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

re

Láma Előzmény: #844160

Most tényleg? Neked is kell szájbarágó, szövegértésből, mint pici szigetnek?
Igen, nézzük meg az 5 éves kamatot is, ha van ilyen adat, mert mutatja a trendet. Nem arról van szó, hogy az 5 éves kamatos kamat lesz 7%/év a köv. választásig, hanem az éves kamat fogja elérni ezt a szintet a most 5 évre ígért 27% alapján saccolva.

"Jah jah a svájci frankot még Horthy vezette be,"
Újabb bizonyíték az agyhalott kategória létjogosultságára. A fidesznyikek szent meggyőződése, hogy a frankhitelt Gyurcsány vezette be. Holott azt a 98-2002 közötti ciklusban a vajda tette lehetővé. Mocskos gyurcsóti meg mekkora geci mi? Direkt nem tiltotta be törvénnyel, hogy jól megszopassa a népet :) Ilyen a 13. havi nyugdíj esete is. Az a propaganda, hogy a libsibolsik elvették. A sok agyhalott mind meg van győződve, hogy a vajda vezette be. A saját apámat nem tudtam meggyőzni, hogy azt csak szociktól kapta addig amíg kapta és senki mástól soha nem kapott 13. havi nyugdíjat. Normális ember ezt úgy fogja föl, hogy azok legalább adták, ameddig gondolták. Addig is kaptam, oszt jónapot.

" A gimnazistákat is jobb felszólítani h ne kúrjanak mert gyerek lesz, mint gumit adni nekik dehátezt a sok bégető fasz soha nem érti meg."

Szövegértés zájbarágó 2.
Pont erről szól a szöveg: A felszólítás semmit nem ér. A frankosok példája bizonyítja.
De a példád jó, mert alátámasztod vele amit írtam. Hisz ott volt a gumi: A forint hitel. Persze nem olyan jó, meg többe kerül. Szarabb az érzés, mint gumi nélkül.
A sok bégető fasz azt nem fogja soha megérteni a gyöpös agyával, hogy hiába adsz neki ingyen gumit, ha nem használja. El kell juttatni az agyába, hogy használja is a gumit. Ez meg erkölcstannal, (ahol jószerivel azt próbálják a fejébe verni, hogy Jézus él) sose fog sikerülni. Ahhoz szexuális felvilágosítás kell. A frankhitelhez, meg pénzügyi ismeretek. Meg alapfokon kockázatelemzés. De ahelyett is csak a mindenre jó csodagyógyszert kapják: Jézus él. A mellékhatások kiküszöbölésére meg ott az adu ász: Törvénnyel tiltsuk meg neki, mert magától nincs annyi esze.

" Szal nagyon jó h ezt levezetted láma."
Jó, hogy levezettem, de itt is hiba van a rencerbe, mert ezt se értetted meg.
Szövegértés szájbarágó 3.

"A sok hülye nem érti meg h MINDIG a nominális adósság számít"
Így van. Mindig a nominális adósság az, amit egyszer majd vissza kell fizetni. Akkor is, ha netán újra 100 rugót fogsz keresni, a harmincat meg közben a nagy jóban negyvenre növelted. A gdp-hez mérés csak relativizálás. De nem ez a lényeg. Mivel magyarázod, hogy a példád alapján négyszer annyit keresel és mégis nő az adósságod? Ha négyszer annyit keresel és mégis évente felveszel egy ugyanakkora hitelt, mint amikor a negyedét kerested, mert a négyszereséből se tudsz megélni, akkor baj van. Ezzel eszed meg a jövőt. Erről szól a szöveg.

"A völgyhíd írásod is telitalálat. Senki nem érti h már Mátyás király megtervezte sőt a Duna jegén megigérta. Nem volt mit tenni.Ráadásul o1g 2000-ben idehívta a pókembert aki pókfonálból kiitűzte a híd nyomvonalát Sakk matt helyzetet teremtettek ezek a gecik."

Ezt viszont nem kell magyarázni. Ez egy annyira 1x1 történet, hogy nem létezik annyira agyhalott, aki ne értené meg, ha egyszer tudomást szerez róla. Ha mégis van, aki eljátssza, hogy nem érti, az a kettes kategória létjogosultságát igazolja.

"A 2 cm-rel a földalatt fúrt alaguttat nem említetted h ott mi a fasz volt na mind1"

Mittudomén. Mindent nem tudhatok. Olvastam egy cikket, amiben egy "szakértő" nyilatkozott. Az azt állította, hogy a földet elhordani, aztán a törvényeknek megfelelően a domboldalakat csúszásmentesíteni, vadaknak, gazdáknak az átjáráshoz hidakat építeni, többe került volna. Ha ennyire érdekel nézz utána.
Viszont adódik a kérdés rögtön, ha ennyire aggódsz az adófizetői forintok miatt. Mi a fasz van a túlárazottan épített stadionokkal, amiket most már külföldön építgetünk, mert itthon úgy tűnik van elég? Mi a fasz van a makovec kazánházzal? A kisvasúttal? A130 éves megtérüléssel kalkulált vasútfelújítással. Olvastam erről egy kis szinest valahol. Kiszámolták, hogy a teljes vasút hosszán, ( kb.160km hazai szakasz a nagyságrend miatt) ugyanabban a szélességben (asszem 10méterrel kalkuláltak) megszakítás nélküli 4 emeletes sorházat lehetne építeni abból a pénzből. Miközben a nominális adósság növekszik. Vajjal a fejen kiállni a napra, az vajon melyik kategória?

Mini szájbarágó: Az idézőjelbe tett szakértő azt jelenti, hogy nem tudom valóban szakértő-e :)

"A gumibotozás nagyon ott van, válságban mindig eljön pl 2006-ban is Ja nem akkor nem volt válság. Nem baj de később lett és megelőlegezték"
Szájbarágó3.
A politikai válság is válság.

Szájbarágó, szövegértés 4.
Leszögezném, az egész nem arról szól, hogy mekkora királyság volt a szocik uralkodása. Nem véletlen lettek elzavarva. Látom baj van ezzel is. :)