Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

Spade Előzmény: #844149

Nagyon jól megmondtad lama te igazán ott vagy a szeren, végre lehullhat a hályog a sok barom szeméről. Teljesen igaz nagyon jól levezetted h mindenki csak az éves kamatot nézi a 4%-t pedig nézzük az 5 éves kamatot és máris a bűvös 7% kamat fölött vagyunk. Hoppá. A kusza szemű is össze vissza hazudozik persze könnyü alacsony kamatot csinálni a nulla dollár kamat mellett, Simornak is csak heroikus erőfeszítéssel sikerült 7%.n tartani a kamatot mikor már 5 éve nulla volt a dollár kamat. És ezt az embert senki nem becsüli ideje lenne ha megkapná a legnagyobb arany lovagkereszt kitüntetést

.

Jah jah a svájci frankot még Horthy vezette be, nem lehetett mit tenni mint felszólítani az embereket, A gimnazistákat is jobb felszólítani h ne kúrjanak mert gyerek lesz, mint gumit adni nekik dehát ezt a sok bégető fasz soha nem érti meg.

.

A másik az államadósság itt is végre tiszta vizet öntöttél a pohárba.A sok hülye nem érti meg h MINDIG a nominális adósság számít pl. ha 100 rugót keresel az adósságod meg 30 rugó az sokkal jobb mint mikor 400 rugót keresel viszont az adósságod 40 rugó. Mert a 40 több mint a 30 ezt még az olyan matek analfabéták mint nyuszi is érti akinek a 6*6 az 30 de ha nem is érti legalább érzi. Szal nagyon jó h ezt levezetted láma.


A völgyhíd írásod is telitalálat. Senki nem érti h már Mátyás király megtervezte sőt a Duna jegén megigérta. Nem volt mit tenni. Ráadásul o1g 2000-ben idehívta a pókembert aki pókfonálból kiitűzte a híd nyomvonalát Sakk matt helyzetet teremtettek ezek a gecik. A 2 cm-rel a földalatt fúrt alaguttat nem említetted h ott mi a fasz volt na mind1 A sok agyhalottat felvilágosítottad az a lényeg.

.

A gumibotozás nagyon ott van, válságban mindig eljön pl 2006-ban is Ja nem akkor nem volt válság. Nem baj de később lett és megelőlegezték

.


.