Regisztráció Elfelejtett jelszó

runaway fázis

banyaiz Előzmény: #836166

Itt Tolnában nagyon szép helyeken szerintem legalábbis nagyon szép helyeken falvakban viszonylag új építésű házakat max 10 millió környékén lehet venni. De még kisebb városokban Kádár kockákat is 2-3-4 éve simán 10 alatt akár. Itt nem érzékelem annyira ezt a nyugati jelenlétet, persze vannak németek, hollandok , svájcival is találkoztam már de főként nyugdíjasok , vagy olyanok akik nyaralónak veszik és az év egy részében pár hónapra eljönnek pihenni. De nem tömegesen. Minden faluban lehet néhány ilyen esetet találni mutatóban .


Egyik ismerős Kádárt felújított kisvárosban. 6 millióért vette meg az ingatlant , igaz a falakon kívül szinte minden csere. De nagy udvar, nagy kert ráköltött bő 10 milliót. Pár évvel ezelőtt. 20 millióból olyan háza van , olyan udvarral , kerttel Rothschildok laknak hasonló környezetben. :)

Nem értem ennél hogyan lehet vonzóbb felmenni Pestre ahol egy albérletre 10 év alatt kifizet ekkora összeget, vagy tud venni talán valami kis lakást egy olcsóbb környéken ennyi pénzből még.