Regisztráció Elfelejtett jelszó

runaway fázis

Spade

Én a politikához nem szólnék hozzá. Ezt is csak azért írom hátha hasznát veszi valaki, figyelem nyuszi !!!! és bobynak meg más lakónak is szól, befektetési tanács következik :)

Szal egyrészről egyre növekvő érdeklődés van komplett kihaló félben levő falvak iránt külföldi vállalkozások cakkpakk falvakat vásárolnak fel nógrád,zala,baranya térségben amit felújítanak vagy nem de majd jó áron kimérik a késöbbiekben ide települő nyugatiaknak (ez a várakozásuk), (ezt külföldiektől tudom nem a hiradóból de nem is a zindexből), ezen túl rengeteg egyéni főleg holland német és már kezd francia is betelepülni régebben nyugdíjasok de már nem csak. Bp-en elszabadulni látszik a zingatlanokban a pokol havonta 5-10 millával mennek fel az árak az 5-kerben és a 2. kerben főleg a rózsadombon. Ha meghal egy idős tulaj 2 nap múlva már megveszik a lakást, kínaiak vietnámiak a hagyományos olasz spanyol ír vevők mellett szinte azonnal alku nélkül (legfeljebb felfele alkudnak ha kell) felszippantanak minden kínálatot és már megjelentek arab, indiai !?(nem magyar indiaiak) befektetők is. Sztem a hájp kezd olyan erős lenni h lokálisan lassan bejelez egy tetőzést/kisebb lejtmenetet persze ehhez valami beszarás jellegű kell nyugaton is és amcsiknál is.

Egyébként meg lehet h valamiről lemaradtam de mi a tököm van már az új site tulajjal, birtokba lépett már, vagy megpucolt ? :)