Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Koffein Előzmény: #819258

"Ki a fene gondolta a csókának ennyire az agyára ment a 2002-es vereség"

Nem a 2002es vereség ment az agyára, hanem Feri, emlékszünk 2006os vitájukra. Az egy alázás volt, lárifári s társai... Orbánnak a sors megtanított ott valamit. Ne vitázz. Minden erejével azon volt, hogy 2010ben nyerjen. Ott ütötte ferit, ahol tudta. és tudta, mert feri bármit is csinált, csak szar lapokat húzott és így sem akart lelépni. Válság megadta a végső lökést, de a tappancsát így is le kellett flexelni, hogy eleressze a kormányrudat. Mi a tanulság? Nem kell vitázni, mert van aki jobb szónok, mond is valamit, meg nem is, amit tetszik az embereknek. Ez a Feri.

Szerintem, a rendszer túlnőtt Orbánon. Úgy gondolom, hogy a figyelőbeli listát nem ő kérte, hanem valahol, egy túlbuzgó ember jó ötletnek tartotta, hogy megírja a főnök által említett soros listát. Elég amatőrnek tűnik, mert wikipédiáról szedték le a névsort, egy ilyen anyagot nem hiszem, hogy a felsőbb körök kiengedtek volna, max ha alá lehet támasztani.

Ettől függetlenül elítélendő az egész listázás... szóval, egy ilyen nüansznyi sztoriból az jön le, hogy a gépezet túlnőtt, önjáróvá vált. Ami nem feltétlenül jó, ellensúly nélkül.