Hozzászólás
banyaizAmit nem szabad elfelejteni mi indítottuk el ezen az úton 2010-ben. Azzal, hogy 2/3-ot adtunk neki. Legalábbis én akkor úgy gondolkodtam jó lesz egy minél nagyobb többség válságkezelésre stb. Fideszre adtam akkor szavazatomat .
Ezzel megalapoztuk legalábbis aki mint én így gondolkodott akkor ezt ami mára kialakult. Erre gondolni kellett volna látva a személyiségét fideszen belül mit művelt , hogy országos méretekben is ezt folytatja, már a 2010 -es szavazáson erre gondolni kellett volna .
Előre kellett volna gondolkodni. Ki a fene gondolta a csókának ennyire az agyára ment a 2002-es vereség. Sajnos nem gondoltam erre pedig amúgy sem volt már 100-as szemmel láthatólag, tehát kézenfekvő lett volna erre gondolni. Ennyire putyini irányba mozdul. EU válsága pedig kedvez ennek nagyobb mozgásteret ad erre.
Még azért vissza tud ebből hátrálni sőt kell is ebben a 4 évben nagyon nagy a felelősség most rajta. Ha most ezt elrontja és tovább halad 2/3-al ezen az úton akkor a történelmi felelősség a következményekért őt terheli vsz.
Még nem késő átmennie normálisba 4 év múlva már könnyen késő lehet.
Pl ez a lista amit Figyelő leközölt választás után ez nem arra utal a bölcsesség erőt vesz rajta. Hacsak nem még a lendület vitte tovább választás után pár napig. :) Nehéz leállni a droggal alapon. :) Kell egy kis kifutási idő.