Regisztráció Elfelejtett jelszó

A gyermekekért

tozsdenyul Előzmény: #819246

Tisztelettel elfogadom, és megértem.

Én menthetetlenül optimista vagyok amúgy, nem tör le ha hugyot fúj a szembeszél, majd eláll, de ha tudom elöre a szélirányt, akkor azért esernyövel is készülök :)

"meglepő volt a 2/3"

Nyilván ezért a sokk.

Kádár népe nem azt jelenti, hogy vége az országnak, meg a reménynek. Betörödni sem kell semmibe.

De letagadni, homokba dugni sem kell, és kádár népe is magyar. Csak más mentalitással.

A gyereked ha hülye, ha makrancos, ha szemét, ha buzi, ha mittudoménmilyen, akkor is a te véred. De ha a konnektor felé megy, nem lepödsz meg, hanem résen vagy, és alkalmazkodsz, mert tudod, hogy olyan...

Nem lehet mindent megváltoztatni, néha elég elfogadni és együtt élni.

"Adj bölcsességet, Uram, hogy felismerjem melyik, melyik."

Mindennek megvan az ideje, de az inga nem mozdulatlan, mindig leng, most épp nem arra. Majd fog lengeni arra is. Pont az a lényeg, hogy sosem egyirányú az utca.

És ha most ez lesz, vagy az lesz, akkor mi van? Majd lesz ez még így se :)

Meg amúgy sem tudni, miböl mi születik, minek mi a következménye, a dolgoknak úgy kell történni, ahogy történnek.

Hogy egyet mondjak, ha most netán sokan elmennek, mert elkeseredtek, megismerik a világot, tapasztalnak, pár év múlva visszajöhetnek, és visszatolhatják az ingát. Ami sosem következik be, ha nincs ez a 2/3.

De, pár év pl ez is minimum.