Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re

Spade Előzmény: #817773

Az általad spadeizmusnak vélt hit csak azért alakulhatott ki benned mert tiszteletből nem akartalak sok dologban bealázni és persze unalmas is lett volna a fórumban. De általában nem volt igazad vagy félreértetted vaqy akkorát csúsztattál mint néha a mátrix. Ott volt pl. a rakéta, ahol úgy probáltál oktatni mintha én oktattalak voltna a a műtéti altatás kérdéseiről. Higgy amit akarsz, nem meggyőzni akarlak csak elgondolkodtatni.

Az indiánokat elintézted a betegségekkel, biztos ez volt az ok nem az h még 19 században is állandóan irtották öket meg szorították a sivatagba ahol se élelem se víz, nagy gratula az éles eszedhez :). De csak az indiánokat maszatoltad, a protestáns nácizmust és a "mélyen hívő" protestánsok által civilekre ledobott atombombát már simán bevállalod megint gratula

Már megmondtad h a kommunizmusnak semmi köze a malterossághoz, a magyarázat szerinted mert tiltották egymást és a másik h már egyszer megmondtad, de hülyeséget mondtál bakker. Nézz utána Marx Engels Lenin Trockij de akár rákosi hátterének az első keresés ki fogja ütni a szemed. Igen tiltották, de Csak amikor sztálin átvette a hatalmat, mert ő nem volt az. Ezt is leírtam de nem gyúlt benned fény.

Nincs gondom a te kint szenvedéseddel, de hidd el van olyan jó szakmám mint neked szal én is és sokan itt a fórumon tudnának kint szenvedni szal ez nem érdem, az már sokkal inkább az ha valaki tenni akar valamit ezért a szar országért