Hozzászólás
banyaiz Előzmény: #817150Annak idején 2010-ben én azért adtam fideszre mert azt gondoltam 2/3 kell ahhoz menjenek a dolgok. Válságban is , országban is egy csomó probléma.
Ez amit láttam összességében silány minőség volt és a 2/3-al visszaélés inkább mint az ország javára fordítása.
MOMA jobboldali , európai elköteleződésű párt. Folyamatosan mondják , hogy az ország érdekei egybeesnek EU közösséggel. EU értékrenddel. Ez a nyilvánvalónak a felismerése részükről, semmi különös, és nyilván egyetértek vele . Viszont a tébolydában már ezt meg kell becsülni ha valaki kimondja, ott tartunk. :)
Ezen kívül a gazd programjuk a kicsi államon , állami elosztás eu átlagra csökkentésén, és a piaci versenyen alapul, szabad piacon , minél kisebb állami beavatkozáson. Nyilván, hogy egyetértek vele.
Szóval az értékrenddel is egyetértek, és fő csapásirányokkal is.
Kizárásos alapon pedig nekem Jobbik eleve kiesett, a fideszre soha nem szavazok többet, kisgazdapártot tudnék még esetleg támogatni ha létezne valódi kisgazdapárt, vagy kereszténydemokrata pártot ha létezne valódi kereszténydemokrata párt valódi kereszténydemokrata vezetőkkel nem egy ilyen lebutított báb amit most annak hívnak. Még egy LMP határeset elmenne, de komoly emberekkel. Schiffer, Szél, Hadházy stb mikor van egy Bokros is ?Ne vicceljünk :)
Szóval nekem kizárásos alapon is , + egyet is értek a megfogalmazott célokkal + Lajos mint akiben bizalmam van.
Egyébként MOMA nem vesz fel állami támogatást, csak a tagok adományaiból megy. Nem lehet nagy összeg elnézve alig jelennek meg valahol. Vszínű ezért sincs tele minden a plakátjaikkal, hirdetéseikkel. Ilyen színvonalúakkal ne is legyen amiket látunk, mert az is a tébolynak egy formája. :)