Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #815572

Nem értek ezzel egyet. Mondjuk nézz meg M1 -et. Éltem már meg néhány agymosást akár Kádár alatt is gyerekként, de ilyet még Kambodzsában se látni. Egy 1984 Orwell által megálmodott világ tv-je se biztos van ezen a nívón.

Említettem neked ezt a sajtóklubot Bayer műsorát. Elemzik azt mi vezetett Hódmezőhöz és ilyen szintű dolgok jönnek elő receptként amit kiemeltem neked. Közben megemlítik, hogy elárasztották a mail fiókokat Hódmező után az olyan gyűlölködő üzenetek mint égni fogsz, fellógatunk és hasonlók.

Nézzék már vissza a saját mondandójukat és máris sikerül megérteni miért. :)

Ezek az emberek újságok főszerkesztői és hasonló "értelmiségiek".

...

Arra gondolsz, hogy Márki - Zay Botka embere lehet vagy szociké azért ment első látogatásként Szegedre? Nem vagyok Márki - Zay szakértő szóval nem ismerem az életrajzát , vagy mit csinált ott városban stb. De attól, hogy konzervatív, vagy független miért ne tárgyalhatna bárkivel? A római pápától Gyurcsányig, Botkától -Lázárig?

Függetlenség nem azt jelenti, hogy mindenkinek azt mondja ha beszélni szeretne vele te Sorosbérenc vagy és elszalad . :) Ezzel támasztva alá a függetlenségét. :) Szellemi önállóságát ezzel bizonyítva a népnek. :)

Persze furcsán hat már ebben az országban egy beszélgetés is olyan valakivel aki másik oldalon, vagy nem saját táborban van , vagy más ideológiai alapokon gondolkodik a világról. Ez is egy kórkép a betegség súlyos voltáról. Lehet felhívta Soros Györgyöt is és megfertőzték a gondolatai és másnaptól már lebontaná a kerítést :)