ez rímel még a magyar focira is
banyaiz Előzmény: #803006Sok mindent lehetne mondani cikk kapcsán. Mondjuk a pénzügyi rész pl eszembe jut a kerítéses banzájunk jár olyan milliárd eurós tartományban. Ami a vicc kategória.
Na mindegy hagyva ezeket az ökörségekre elszórt milliárdokat ami számtalan lehet.
Arra akartam igazán reagálni amit Trefortos csóka mond , hogy a képességek javítása, gondolkodni tanítás. Pl mikor én voltam középsulis ott a matektanáromnak volt a mániája a számológép. Elhülyülünk, hogy azt nyomkodjuk állandóan . Nem tudom ép elmével átvészelte e azt ami azóta zajlik, szegényt biztos megviselte. :)
De igaza volt egyébként mert tényleg fárasztó volt annyit számolni gép nélkül , de hasznos kis gyakorlat volt . A másik ilyen mániája volt, hogy gyorsan számolj, nem csak jól hanem gyorsan is. Számtalanszor volt ilyen megjegyzése jó az eredmény, de lassú. Szívatta ezzel a buránkat akkoriban. Kis dolog ez de tényleg ez a technikai fejlődés pl már nem is emlékszem mikor írtam kézzel valami hosszabb szöveget. Minden billentyűzeten, tollak max aláírásra. Ez más azért mint kézzel valamit leírni. Moldovával néztem egy riportot még mindig minden könyvét kézzel írja, még írógépet se használ. Kézzel körmöli le mert annak van egy varázsa a számára írott betűnek.
Az alapja a jó oktatásnak vsz az lenne nagyon jó tanárok kellenek. Jó koncepció is. De a legfontosabb az lenne nagyon minőségi oktatók, és nagyon magas igényszinttel. Anélkül a fene megette az egész koncepciót legyen az akármilyen. Az kell , hogy olyan emberi minőséget lássanak a kis nebulók ami hatással van a fejlődésünkre. Tananyagon túl is hatással van rájuk. Nem tudom , hogy ebben , hogy állunk, de tartok tőle elég rosszul. Erre még koncepciótlanság , és pénzhiány akkor máris borítékolható a jó végeredmény.