Az Orbáni rendszernek nincs alternatívája
phiona Előzmény: #802186Vicces vagy :-) Ha láttál volna valaha, tuti h az orromba kötnél bele, akármilyen pisze (tényleg az). De nem láttál, ezért biztos büdös vagyok :-) figyu, itt engem többen ismernek személyesen és pont h nem vagyok izzadós… de már nem bírsz mást kisajtolni magadból h járass. Nem engem, magadat járatod. Ffi-nő síkra vittél 1 fórumos beszélgetést, h „nem kellettem neki”, „nem kellett nekem” – mondd, te józan vagy amikor írsz? Már a felvetés is sértő, amcsiban le is csuknának szexizmus miatt. Attól h nőnemű vagyok a hsz semleges, nemtől független. Cicamica is max valaki képzeletbeli barátod. Embereld már meg magad, mert így hamar elidegenít a kiberkör is. Nem érdekelsz, ismerem a típusodat, jól írta Tnyúl h van ami menthetetlen… menjél a levesbe, ez vár rád, max még néhány év. Örülj h megvolt, hogy mekkorát nyertél a szovjet hotelen, és nyugodj békében. Bizonygatsz itt h mekkora nagyfiú vagy most is – minek, nekem? Magadnak, a halotti ruhán ahogy mondják nincsen zseb – persze lehet zsebesben is temetni, de akkor is csak magad mész át… Segítséged nagyon kedves, tényleg :-) nevetek :-) és ne aggódj, épp eléggé a saját utamat járom, de nem egyedül, és van babám is, nem is 1 :-) Lélektannal meg ha javasolhatom ne nagyon foglalkozz, nagyon béna vagy (ebben is).