Az Orbáni rendszernek nincs alternatívája
Ibiza Előzmény: #802177furcsa vagy..van valami szagod.. az látszik nagyon nem ott vagy ahol jól érzed magad.. erős benned a diszharmónia..
nem gondolom bizonygatnom kell bármit is..neked meg pláne nem.. de kösz ha érdeklődsz.. szép és kemény munkáim vannak..lubickoltam benne.. mert nem csak rutin kellett.. 20%hoz fel kellett nőni.. élveztem de fárasztó volt..a képességeimet adottságaimat 100%ban kellett használnom.. ezenkívül van egy nagy téma amit én találtam ki.. én találtam ki a két félnek hogy jöhet össze.. akkora összeg ki sem tudod mondani :).. sajna ennél többet nem tudok mondani..nagyon érdekes..
nagyon felszines vagy..látszik iszol 9 kávét utána elolvasod a megszokott szellemi táplálékod amiből kialakítod a "saját" véleményed.. nagyot nem karcolsz..
de mondtam szinesen szép a világ van itt sokféle ember..bőven elférsz legfeljebb gyere ki a fenekemből.. ez fórum..keress rá a gúgliban.. és úgy is használd..
sztem ha a saját utadat járnád nem kellene megfelelned akkor jobb lenne a helyzet.. de a te dolgod..csak segítek.