Regisztráció Elfelejtett jelszó

A liberalizmus hatása az életünkre

Láma Előzmény: #802120

"„Sok szót nem érdemel, főleg, hogy a magyar nyelvben a névmásoknak nincs neme, ezért nálunk nem fenyeget a veszély, ami az angoloknál már valóság – hogy ugyanis kiherélnék a nyelvet, új, gendersemleges névmásokat téve kötelezővé. Nálunk tehát nincs vész, ráadásul az efféle vitákat gyorsan le is lehet zárni."

Lefordítom ezt neked: A mi nyelvünk gendersemleges. Ettől fasza. Az angol nem gendersemleges, de ha olyanná alakítják mint a miénk, akkor az pont attól nem lesz fasza. Jajj-jajj szegény angol nyelv. Jajj-jajj. Nálunk tehát semmi baj, mert a miénk már olyan. Hála a jó istennek, hogy a miénk pont az a szar, mint amilyenre az angolt akarják elrontani. Ezért nálunk nem lesz semmi változás. Mert a változás bűn. Ahhhh. De jó nekünk.

"ne jöjjünk a józan ésszel meg effélékkel: azt biztosan nem értik és/vagy nem hatja meg őket. Válaszoljuk szépen a következőt:

Olyan jogon, hogy én vagyok a Mindenható Atyaúristen, minden élők és holtak bírája. És én ekként identifikálok."

He-he-he. Ne jöjjünk a józan ésszel, az úgyse megy nekünk. :) A hittel jöjjünk, mert az a karaj. Ez tetszik. Csakhogy akiknek válaszol ez a jóember, azok nem járnak vidám vasárnapra. Nem ugyanazon a táblán sakkoznak. Nemhogy matt, hanem még sakk se. Tudod mi a matt? Hogy ezek a lenézett identitászavaros emberek az ő mindenható atyaúristenének a teremtményei. Ilyennek teremtette őket. Ki a f@szom az a Stumpf András, hogy kétségbe vonja a mindenhatójának a tetteit? Na. EZ a matt.
Bemásolsz ide nekem egy ilyen dogmát bizonyítékként, miközben kiselőadást tartasz mások dogmáiról? Kérjél gyorsan időpontot, mert hosszúak a várólisták. :) Bár neked biztos jár a vip ellátás. Használd ki még teheted.

""Nem arról van szó, hogy nem lehetsz férfi, vagy nő. Hanem arról, hogy az lehetsz, ami akarsz." Szóval visszatérve ide: nem éppen. A gendersemlegesség abban akadályoz meg, hogy az lehess akinek biológialiag születtél"
Még egyszer, mert látom ez nem ment át. Nem akadályoz senkit. Elfogadja, ha te más akarsz lenni. Nem akar ebben megakadályozni. Nem bonyolult ez. Majd szólj, ha olyan törvény születik, ami téged arra kötelez, hogy akaratod ellenére más legyél, mint akinek biológiailag születtél.

"Tele van az internet ilyen hírekkel, nemrégi hír pl. a google mérnök kirúgása (meghurcolása) és karrierjének tönkretétele:"
Hogy jön ez ide? Leegyszerűsítem neked, mert nem érted. Szándékosan fizikai példával, hogy neked könnyebb legyen. Az a feladat egy cégnél, hogy mázsás vasgolyókat kell feltenni az asztalra. A cég azt mondja, őt nem érdekli, hogy milyen nemű dolgozó vállalja ezt a munkát. Az eredmény a fontos. Erre egy okostojás megmagyarázza nekik, hogy miért ne alkalmazzanak nőket erre a munkára. Erre a cég azt mondja neki. Ok. Menj és csinálj magadnak egy céget és akkor megszabhatod, hogy kit milyen munkára alkalmazol. Hol itt a dogma? A vajdád kirúgta az egész állam aparátust. Akkor mért nem ajvékoltál?

"A lehetőséget meg kell adni, de sem a nőket, sem a férfiakat nem lehet kényszeríteni. Ezért tartom marhaságnak a parlamenti nőkvótákat. Ha nem akarnak a nők képviselők lenni, miért kell őket kényszeríteni? "

Ilyen betegfejű okfejtésekkel ne bosszants többet. Azért nincs több női képviselő, mert abból az ötmillióból nem találnak százat, aki képviselő akar lenni. Agyhalott barom. Ez ugyanolyan, mint a kötelező hittan. Tudod az anyja töltötte ki az űrlapot, ott a munkahelyén. Utolsóként. Mikor az összes többi rebellis szülőt egyenként sikerült már meggyőzni, hogy mennyivel jobb lesz az a gyereknek, ha mégis hittanra jár és nem erkölcstant választ. Látta az egész hányadék folyamatot. Olvasta a mailt is, amiben a fidesznyik polgi figyelmezteti a tantestületet, hogy nem kéne erőltetni nagyon a kockás inget, mert beadták a pályázatot a felújításra és......
Értékrend bajnokok. Pffff. Forgasd csak a szemed nerpap. Nektek már az se jó amit a pápa mond. Te keresztény teeeee.:)