rakás szar
Spade Előzmény: #800036egyebekben olvasni se tudsz nem hogy értelmezni, mert egy szóval se dicsértem az oktatást, pont azt mondtam h geci szar elmaradott balkáni fos stb, pont amit te szoktál mondani és ezt az általad használt éles ( sorosi mélységű vagy ha ez sértene malterosi) logika alapján bizonyítja a sok begyüjtött ezüst és aranyérem is fizikából. Ahogy nyilván ott a legszarabb a foci ahol vb-t nyernek, ez nyilvánvaló. Ennek mint döntő bizonyítéknak a megszerzése adta az apropót a beírásomnak és nem soros és nem is a ceu.
A ceu amerikai lábát bíráltam egyszer, megemlítve h talán túlzás (röhejes) lenne egyetemnek nevezni azt az üzenetrögzítőt ami ott van, de aztán hetekig győzködtetek h micsoda knóhók és szellemi értékek vannak ott. Ezek után elhiszem h Mo-n ahol oktatanak is az üzenetrögzítés mellett nég nagyobb szellemi érték van és h ezt feltétlenül értékelni kell a legjobb magyar egyetemnek sőt az egyetlen külföldön elismert egyetemnek nevezni ahogy a hívei és te is szoktad. Az h kiváló kapcsolati tőkét ad azt adom hiszen a legjobb kapcsolatokat a malterosság adja és azt is h sok pályázati pénzt hoz hiszen aki puszi pajtása az eu bizottságnak az sok támogatást kaphat. Ezen kívül nincs bajom a ceu-val ahogy az ezoterikus főiskolával és a buddhista főiskolával sincs virágozzék 100 virág ahogy egy valódi és nem malteros nagy mester mondta.. Megjegyezném h alapíthatnának egy maffia főiskolát is az is sok pénzt tudna szerezni és kiváló kapcsolati tőkét is adna, tehát itt a helye.