Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

rakás szar

tozsdenyul Előzmény: #800019

el vagy eléggé tévedve, kedves, tegyük már helyre kicsit

"Komolyan nem értem h nem látod h soros mit müvel és h miért ???"

Te a Ceuról, melegekröl, gender szakról beszéltél, erröl kérdeztem vissza.

Márpedig az nem ugyanaz, mint a migránspolitika.

"És nagyon tévedsz a ceu-val nincs gondom, a felmagasztalással van"

Egy fszt nincs, ne vetítsél. Magadnak ne. Folyamatosan ütöd a Ceu-t, éppen ma is. Felmagasztalásról nem tudom ki beszél? Tény, hogy vannak magasan elismert tudományos értékei. Tény, hogy kurva sok pályázati pénzt hozott. Tény, hogy marha nagy kapcsolati tökét jelent. És? Ettöl még senki nem akar semmit. Annyit, hogy legalább tudományos emberek, mint te, ne köpjék szembe a tudományos alapjaikat, gyülölködéssel. Értem, hogy útálod sorost, de ez egy egyetem, vazze.

"Az meg h lölö hogy jön ide nem értem" hát elég nagy hülyeség, mi? :)

Te extrapoláltál a teljes oktatásra egy eleméböl...hát így jött ide :)

Szembe köpsz elég sok mindent, az elvakult gyülöleted miatt.

De legyen.

Ja, nem kell aggódni az autokratizmus miatt, a közeljövö a demokrácia kiteljesedését hozza majd.

Na meg a gazdaság sem fog behorpadni se.

Eltesszük ezeket a spadeizmusokat kortünetnek.

Az "ezek sosem lopnak majd annyit, mint a szocik" mellé jók lesznek.

Nézz már utána a Ceu-n végzett idegtudományi kutatásoknak kicsit. Csak a vicc kedvéért. Mikre kaptak pályázati pénzt és mennyit?

Én nem magasztalom, de öszintén szólva, az utolsó maradék porszem hiteledet veszted el az én szememben, amikor tudományos ember létedre "milyen doktorik készültek ott h meglássa benne a zember a világszínvonalat" felülsz a gyülöletnek, és egy EGYETEMNEK esel neki mindennap.

Vazze azért talán találsz értéktelenebb tudományos mühelyt, de mégse esel neki. Pláne nem, vélt értéktelenség alapján.

Gondoltam volna, van az a szint, ahol feláll valami gerinc...

Hát még ez se az a szint.