Regisztráció Elfelejtett jelszó

Katéter

banyaiz Előzmény: #798188

Az nem hangzik túl tudományos orvosi hozzáállásnak, hogy fiatal korban nem lehetnek szervi bajaid. Vizsgáljanak ki rendesen minden részletet. Szerintem azért annyira csak nem lehet rossz az egészségügy ilyen panaszokkal ne foglalkozzanak komolyan. Ez viccnek is durva lenne.

Az a jobbik eset ha nincs semmi szervi gond. Akkor lehet, hogy csak kimerültél , vagy idegileg megviselt a hosszú menetelés. Van ilyen, főleg még növekedésben is vagy ilyenkor idegek megkuszálódhatnak . :) De ez mindenképpen a jobbik verzió.

Ha szíveddel gond van azt azért kideríteni szerintem egyszerűbb orvosi történet. Az erekkel lehet valami vagy magával a szívvel. Mondjuk ha emésztési gondjaid lennének ott a lehetőségek végtelen tárháza előjöhet . :) A máj, epe, lép, belek, gyomor mit tudom én még mi van ott. Szóval azt azért csak megtudja ma mondani az orvostudomány, hogy a tüneteid mögött szívpanaszok vannak vagy sem. De ezt csak ilyen paraszti ésszel mondom, nem biztos, hogy így van, szakembereket kell megkérdezni.

Mert olyan konkrét esetet én már láttam, hogy "gyomorpanaszok" és akkor epe a bűnös. Kivették az illető epehólyagját és utána is szarul volt akkor biztos idegi alapok. Fene tudja mert azért a gyomorműködés az elég bonyolultnak tűnik amatőrként mondjuk egy szívműködéshez képest. A bélflóra egyensúlyától kezdve millió dolog. De egy szívnél mi a búbánat verziók lehetnek? Kap elég vért, és maga a szív egészséges akkor Hawaii gondolnám én.Mivel az emberi testtel kapcsolatban ismereteim igen szerények , lehet , hogy nagyon rosszul gondolom.