Regisztráció Elfelejtett jelszó

Yumber - The End

Csusza Előzmény: #791980

Ok, ez mind igaz, az én bajom ott van, hogy nem a szimpla "megfizethető" közreműködőket keresem, hanem azokat, akiket tényleg érdekel az ügy, akik sajátjuknak tekintik, hajlandóak tenni, küszködni érte. Aki nem így áll a dologhoz, az sohasem fog olyan munkát végezni. Gödör ásáshoz vagy rakodáshoz nyilván nem kell ez a szemlélet, de egy tök új vállalkozást felépíteni, kitalálni, fejleszteni már igen.

Szerintem nem minden a tőke. Lásd ezt a yumber dolgot. Volt zsé, de ez önmagában kevésnek bizonyult. Egy (pár?) emberen kívül senki nem hitt benne, csak egy meló, átmeneti pénzkereset volt nekik. De valójában szartak bele, hogy bejön-e, sikerül-e.

A másik dolog. Van egy ötlet, az ember átgondolja egyszer, százszor, ezerszer. Úgy gondolja, még mindig jó az elképzelés. De ez csak egy ember, és lehet, hogy kell még valaki(k), hogy más szemszögből is meglássuk a dolgokat. Simán lehet, hogy ez ember egyedül elmegy olyan szempontok mellett, amiket más viszont észrevesz. Viszont ehhez megint nem elég csak a megfizetett melós.

És nem is ért senki mindenhez. Ha gőzöm sincs róla, hogy hogyan kell valamit megcsinálni, mert csak az ötletem van meg rá, akkor hogy a túróba szervezzem meg? Kell egy szakmabeli, akivel együtt ki lehet találni a megoldást.

Meg amit Ricsi írt, az is igaz. Vagy megszakad az ember egymaga, vagy többen dolgoznak. Sokszor kevés 24 óra a dolgokra. Meg kerülhet az ember gödörbe, megfáradhat, elkeseredhet, ha kicsit szarul mennek a dolgok. Olyankor jó, ha van valaki, aki viszi a lendületet tovább, és így új erőt ad.

Szerintem.