Regisztráció Elfelejtett jelszó

Yumber - The End

Csusza Előzmény: #791951

Ja, fura dolog ez. Rengeteg ember van, aki cukkerbergségről meg billgécségről álmodik, de amikor lenne lehetősége, hogy melózzon érte, és lehetne beleölni a melót, energiát, akkor éppen nem ér rá. Inkább vállalja, ami fix, meg tuti, mert mégiscsak a nyugalom milyen fontos ugye. Nekem ez az egyik nagy tanulság a történetből. Csak ennek a fickónak volt annyi megszállottsága és hite az egészben, hogy beleölt sok melót és pénzt. A többinek csak sima meló volt, semmi több. Ha nem így lett volna, akkor nem hogy 60, hanem még 6 millióba sem került volna ez a dolog.

Így nem lehet. Ezt a manuszt lehúzták szerintem.

Kevés az az ember, aki tényleg hajlandó valós áldozatokat hozni, mindenkinek az azonnali -és persze könnyű- siker kellene, vagy egy kurva jól fizető állás. (a 99%-nak inkább az utóbbi)

Tényleg érdekes, hogy ez a téma épp most jött elő. Én is ilyesmi cipőben járok, van egy szerintem jó -esetleg nagyon jó?- ötletem, és egy ideje helyben topogok, mert éppen azon akadtam el, hogy kivel lehetne indulni. Mármint olyannal, aki tényleg hajlandó beleölni energiát. Egy-két embernél, akiket olyannak gondoltam, puhatolóztam, de persze kiderült, hogy nem olyanok. Mindenki a sikerről és zukkerbergségről hablatyol, de ha tenni kellene érte, akkor meg lófax... :-/