Regisztráció Elfelejtett jelszó

hülyeség

banyaiz Előzmény: #785272

Azt gondolom elég gumijogszabály olyan szempontból, hogy egy tüntetésen rendőri beavatkozás van és elfajul az is a hatálya alá minősíthető.

Mert állami szerv "elleni erőszak" az is ha valaki eldob egy követ a rendőrsorfal felé, és az is ha valaki géppuskával tüzet nyit.

Valahol a bírók józan eszére , és objektivitására van bízva , hogy most hogyan ítéli meg. Ami hiba látva ezt a szervilizmust.

Nekem az igazságérzetem azt mondja, hogy ez az eset hacsak nincs olyan tény ami alapján ez a csóka terrorszervezet tagja, egy kiutasítás esetleg valami ejnye bejnye szerű büntetés. Tekintettel a körülményekre, gondolom a bíró is látta mi történt Európában 2015-ben. Nem hiszem, hogy ez egy jó ítélet ilyen szempontból. Más körülmény vsz ha a csóka odamegy a határhoz 20 haverjával és tör zúz rendőrökre támad és a többi mert az útjában vannak. Megint más ha egy hatalmas tömeg részeként átrobogott a Balkánon ebben a speciális helyzetben és egyszer csak egy kerítés alatt handabandázik nem tudom mekkora tömegben mert Germany, Germany kiáltással tovább akar haladni.

Ha ez így emelkedik jogerőre akkor kíváncsi leszek a jövőbeni eljárásokra hasonló esetekben mert ez mint precedens ott lesz. Ha ez terrorcselekmény volt akkor nagyon sok mindenre rá lehet majd húzni a dolgot.

Ahogy egy Budaházy ügy is ott van nem tudom 1x év első fokú ítélettel , ilyesmire emlékszem. Annak is vannak furcsa részletei.